Web Analytics
More
    Reklāma

    Google darbinieki no mājām varēs strādāt līdz pat 2021. gada septembrim

    Jaunākie raksti

    Covid-19 pandēmijas dēļ lielākā daļa uzņēmumu darba ikdienu pārcēluši no klātienes uz attālinātu režīmu. Arī lielās tehnoloģiju kompānijas nav nekāds izņēmums. Saprotot, ka vīruss tik ātri vien neatkāpsies, tās darbu no mājām plāno turpināt vismaz līdz nākamā gada vasarai. Šajā sakarā tehnoloģiju gigants “Google” paziņojis, ka birojus neplāno vērt vaļā līdz 2021. gada septembrim. Turklāt pēc klātienes darba atsākšanās personālu gaidīs zināmas pārmaiņas, kas saistītas ar elastīgāku darba režīmu.

    Google norādījis, ka personāls birojā strādās vismaz trīs dienas nedēļā. Savukārt pārējās darba dienās varēs strādāt no mājām. Šādā veidā uzņēmums vēlas pārbaudīt, vai elastīgāks darba režīms rada lielāku produktivitāti, sadarbību, kā arī labklājību. Zīmīgi, ka iepriekš neviens cits lielais tehnoloģiju uzņēmums šādu metodi vēl nav izmēģinājis.

    Reklāma

    Līdztekus tam kompānija jau izskatījusi dažādus variantus, kā pašu darbu birojā padarīt pēc iespējas nepiespiestāku, brīvāku un elastīgāku. Daži varianti ietver, piemēram, īpašas telpas tiešsaistes nodarbībām un āra telpas lielākām sanāksmēm.

    Jāpiezīmē, ka Google jau vairākas reizes paildzinājusi attālināto darba režīmu. Iepriekš tas tika pagarināts līdz 2020. gada jūlijam, tad līdz šī gada septembrim, 2021. gada janvārim un nu jau atkal paildzināts par gadu uz priekšu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma