Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp lietotāji Indijā varēs iegādāties pensijas un apdrošināšanās pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotnes WhatsApp iespējas tā lietotājiem atšķiras no attiecīgā reģiona, tāpēc Indijā, kur ir vairāk nekā 400 miljonu klientu, ir iespējams veikt pat savstarpējos maksājumus, izmantojot WhatsApp, bet pavisam drīz lietotne piedāvās iegūt arī pensijas un apdrošināšanas pakalpojumus.

    Par jaunajām iespējām Facebook Fuel for India konferencē paziņoja galvenais WhatsApp India vadītājs Abhijit Bose. Viņš norādīja, ka jau testa režīmā līdz šim šīs iespējas tikušas pārbaudītas, bet uzreiz pēc oficiālās pieejamības dažādiem servisiem būs ērta iespēja iesaistīties WhatsApp, lai piedāvātu savus finanšu pakalpojumus.

    Reklāma

    Pirmajā fāzē Indijas iedzīvotājiem tiks nodrošināti tieši minētie pensijas un apdrošināšanas pakalpojumi, bet jau nākamajos plānos ir paredzēts piedāvāt gan ar izglītības, gan ar agrikultūru saistītas funkcionalitātes. Pateicoties arī vietējā tirgū pieejamajam Jio Phone, kas ir lēts telefons ar 4G interneta savienojumu un ko izplata lielākā mobilo sakaru kompānija Indijā, ar servisu izplatību nebūtu jābūt problēmai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotājs
    20.12.2020 13:52

    Whatsapp ir saziņas platforma, kurā gribu saņemt un nosūtīt teksta ziņas, blass ziņas un video. Instagram ir digitālā foto koplietošanas galerija, kurā cilvēki dalās ar saviem labākajiem/sliktākajiem momentiem.

    Beidz bāst savus interneta veikalus Whatsapp un Instagram, Sukenberg. Instagramu jau veiksmīgi sap**a, aizstājot Like pogu ar interneta veikalu, un noslēpjot visbiežāk izmantotās pogas/ikonas visgrūtāk aizsniedzamajā vietā uz ekrāna, ignorējot jebkādas ergonomikas normas un dizaina vadlīnijas.

    Eggy Mega
    20.12.2020 21:46

    Kas ir “agrikultūra”?

    digitalk
    20.12.2020 22:03
    Reply to  Eggy Mega

    agrikultūra sieviešu dzimtes 4. deklinācijas lietvārds; parasti formā: vienskaitlis

    Lauksaimniecība, zemkopība.// novecojis Pasākumu kopums zemkopības uzlabošanai, pilnveidošanai.

    no tezaurs.lv

    Reklāma