Web Analytics
More
    Reklāma

    “Fanatec” izgatavojuši stūri, kuru iespējams lietot gan ar spēļu konsolēm, gan sacīkšu mašīnā

    Jaunākie raksti

    Dažādi uzņēmumi gadiem ilgi izstrādā dažādus aksesuārus, lai mēs pie savām spēļu konsolēm vai datoriem pēc iespējas baudāmāk varētu spēlēt sacīkšu video spēles. “Fanatec” spēruši soli tālāk – viņi izstrādājuši stūri, kuru iespējams pieslēgt pie spēļu konsolēm un datoriem, bet, ja nu esat apguvis trases un mašīnas spēlē un jūtaties pārliecināts par saviem spēkiem, tad savu stūri var paņemt līdzi un lietot īstā sacīkšu mašīnā.

    “Fanatec”, sadarbībā ar “BMW” inženieriem, izstrādājuši stūri, ar kuru iespējams braukt ne tikai virtuālajā vidē, bet arī ar “BMW M4 GT3” sacīkšu auto. Šo stūri patiešām arī izmantos īstās autosacīkstēs, līdz ar to tā izgatavota, ņemot vērā visus Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) homologācijas standartus.

    Reklāma

    Ņemot vērā, ka tā ir īsta sacīkšu auto detaļa, šī stūre pilnīgi noteikti nebūs lēts prieks – visticamāk, tās cena būs mērāma ar četrciparu skaitli. Tomēr, ja esat viens no tiem cilvēkiem, kuriem nepieciešams vislabākais un jaunākais, tad šis pilnīgi noteikti ir attaisnojams ieguldījums aizraujošā sacīkšu videospēļu spēlēšanā. Arī draugiem noteikti varēs palielīties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    13.12.2020 10:39

    Man labāk patīk Teslas pieeja – izgatavot auto, kuru var izmantot kā spēļu konsoli:
    https://www.youtube.com/watch?v=4EqOWgApPiY

    Kristiāns
    14.12.2020 10:46
    Reply to  LAN

    Ļoti jau nu ērti visu laiku skatīties ekrāna pa labi…

    Reklāma