Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Httpool piešķir saviem darbiniekiem brīvdienu, lai viņi varētu spēlētu videospēli “Cyberpunk 2077”

    Jaunākie raksti

    “Httpool”, lielākais Twitter reklāmas partneris, arī ar nepacietību gaida videospēļu fanu notikumu nr. 1 – videospēles “Cyberpunk 2077” iznākšanu. Tāpēc darbiniekiem, kam interesē šī spēle, jau pirmajā tās iznākšanas dienā 10. decembrī tiek nodrošināta bezmaksas licence un brīvdiena.

    2020. gads ir bijis savdabīgs gads, taču nav noticis nekas tāds, ar ko Httpool komanda nebūtu tikusi galā. Uzņēmums “Httpool” ir lielākais sociālā tīkla Twitter reklāmas partneris, un Covid-19 pandēmijas laikā ir cītīgi strādājis, lai sagādātu cilvēkiem, tostarp saviem darbiekiem, pozitīvas emocijas. Tāpēc tiem uzņēmuma darbiniekiem, kas ir videospēļu fani, vienu dienu ir pieejama spēles “Cyberpunk 2077” bezmaksas licence un diena spēlēšanai.

    Reklāma

    “Cyberpunk 2077” ir šobrīd gaidītākā videospēle. Tās izdošana tiek gaidīta jau 8 gadus! Arī uzņēmuma “Httpool” darbinieki šo dienu gaida un ir gatavi dalīties savos iespaidos.

    “Es biju iesaistīts “Cyberpunk 2077” spēles reklāmas kampaņas veidošanā “Twitter” platformā. Un droši varu teikt, ka tāda iespēja un piedzīvojums ir reizi mūžā,” saka Maikls (Michael), “Twitter” klientu risinājumu vadītājs “Httpool” Polijas birojā. Tieši no Polijas ir spēles “Cyberpunk 2077” veidotāju komanda – uzņēmums “CD Projekt Red”. Maikls ir arī kaismīgs videospēļu fans, tāpēc viņa iesaistīšanās globālajā spēles izziņošanas projektā “Twitter” platformā bija tikai loģiska.

    Pasaulē ir daudz kas mainījies kopš pirmā paziņojuma par videospēli “Cyberpunk 2077” 2012. gada maijā. Taču videospēļu fanu entuziasms nav zudis. Un fakts, ka viens no spēles galvenajiem varoņiem ir pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (Keanu Reeves), ir kā ķirsis uz tortes uzņēmuma “Httpool” Tik Tok sociālā tīkla klientu reklāmas vadītājai Madarai: “Esmu milzīga Kianu Rīvsa fane. Un tagad viņš ir viens no galvenajiem varoņiem pasaules vēsturē gaidītākajā videospēlē! Es pat varētu mēģināt pārspēt savu rekordu – videospēles spēlēšanu 40 stundas no vietas -, lai tikai sastaptos ar viņu!”

    Vecākais Facebook klientu risinājumu vadītājs “Httpool” Horvātijas birojā Tin paveica neiespējamo – 12 mēnešus turēja noslēpumā visu, ko zināja par “Cyberpunk 2077” spēli. Prasmes un īpašības, kas ir svarīgas, spēlējot videospēles – pacietība, prasme risināt problēmas, vēlme izpētīt, ātra lēmumu pieņemšana, stratēģiska domāšana un koordinēšana – ir nepieciešamas arī biznesā: “Tagad šis ir tikai par to – piecelies, uztaisi kafiju un spēlē!”

    “Būt daļai no pasaulē gaidītākās spēles izziņošanas ir kā sapņa piepildījums. Es biju ļoti priecīgs, kad uzzināju, kā mēs iesaistīsimies,” saka Deivids (David), “Twitter” klientu risinājumu vadītājs “Httpool” Zviedrijas birojā.

    “Httpool” uzņēmumā vairāk kā 30 valstīs strādā 400 digitālās vides profesionāļu. Viens no uzņēmuma uzstādījumiem – smagi strādā un arī izbaudi spēli, kad ir īstais laiks. “Esi nomodā un spēlē spēli!” tāds ir Madaras vēstījums visiem spēles entuziastiem, sperot pirmos soļus “Cyberpunk 2077”. Viņa ir tikai viena no daudziem videospēļu faniem, kas strādā uzņēmumā “Httpool” un kas ir pieņēmuši so izaicinājumu, meklējot nemirstību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    10.12.2020 13:13

    Ehh, skauž, ka nav tagad laika!
    Bet par Httpool-

    Screenshot_20201210-131229_Firefox.jpg
    REALAIS
    10.12.2020 18:45

    Viena diena ir kā spļāviens jūrā. Man jau ir nospēlētas 11+ stundas un esmu vēl tikai sākuma stadijā. Spēle ir lieliska, ja patīk tāda veida spēles.

    Last edited 3 years ago by REALAIS
    Reklāma