Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izstrādā bīdāmās durvis no caurspīdīgiem OLED displejiem

    Jaunākie raksti

    Elektronikas kompānija “LG” nākusi klajā ar paziņojumu, ka sadarbībā ar zviedru ražotāju Assa Abloy Entrance Systems izstrādās automātiskas bīdāmās durvis, kurās būs iebūvēti  caurspīdīgi OLED displeji. Norādīts, ka šis risinājums būs vairāk domāts uzņēmumiem, kas šāda koncepta durvis varēs izmantot pircēju sveikšanai, komunikācijā ar darbiniekiem vai reklāmas nolūkos.

    Avots: LG

    Jāatzīmē, ka LG jau kādu laiku strādā pie risinājumiem, kas ietver caurspīdīgus displejus. 2019. gada sākumā kompānija nāca klajā ar caurspīdīgām izkārtnēm. Savukārt augustā uzņēmums informēja, ka viņu radītie caurspīdīgie displeji tiek izmantoti metro vagonu logos Pekinā un Šeņdženas pilsētā Ķīnā.

    Reklāma

    LG savā paziņojumā gan nav precizējis, kad tieši automātiski bīdāmās durvis ar caurspīdīgiem OLED displejiem varētu būt pieejamas uzņēmumiem, taču ideja pati par sevi šķiet interesanta un noteikti ne zemē metama. Jāpiebilst, ka iepriekš arī Samsung eksperimentēja ar caurspīdīgiem OLED displejiem, taču 2016. gadā atmeta ar roku šai idejai.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.12.2020 00:20

    Gaidām papildinājumu YouTube feilu sadaļā “Telefonā aizskatījies tīnis/klerks/beibe/… iziet cauri 5K$ vērtam durvju panelim”.

    Reklāma