Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Xperia Compact varētu atgriezties nākamgad ar 5G Snapdragon procesoru

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda uz kaut kādu Sony saprāta dzirksti – varam sagaidīt, ka 2021. gadā atgriezīsies Xperia Compact viedtālruņu sērija. Baumas gan norāda, ka no Xperia Compact sērijas vairs nesagaidīsim flagmaņu procesorus, bet vai mums maz tos vajag…

    Tiek runāts, ka Xperia Compact atgriezīsies kopā ar Snapdragon 775 5G procesoru, turklāt viedtālrunis būs tikai 5.5 collas liels, tādējādi savā virzienā vilinās visus, kuri ir noguruši no viedtālruņu izmēru augšanas.

    Reklāma

    Nesen izziņotais Xperia 5 II jau ir salīdzinoši izmēros niecīgs ar savu 6.1 collas ekrānu, jaunais iPhone 12 mini ir ar 5.4 collu ekrānu, tātad Xperia Compact ar 5.5 collām pat varētu būt kopējos izmēros zem iPhone 12 mini.

    Par sliktu Xperia Compact potenciālajiem panākumiem noteikti jāmin Sony vēlme visai dārgi pārdot savus viedtālruņus, Xperia Compact būt jābūt jūtami lētākam par iPhone 12 mini, kas šobrīd maksā ap 870 eiro pie sakaru operatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puteklis
    25.11.2020 10:26

    Es par šādu variantu priecātos – ir tik grūti atrast spējīgu, bet izmēros saprātīgu Android tālruni – labs variants bija Samsung s10e, kas Latvijā veikalos gandrīz nav nopērkams (izpirkts varbūt? LMT piedāvā tik savus lietotos modeļus) un gaidāmais Google Pixel 4a, kurš ir vēl nesadabūjamāks.

    Labprāt gribētu sev Ziemassvētku dāvanu, taču tuvākā valsts, kur tas iegādājams, laikam ir Vācija.

    Last edited 3 years ago by Puteklis
    Reklāma