Web Analytics
More
    Reklāma

    Google jaunais rīks parādīs, kuras ir šī gada iecienītākās dāvanas

    Jaunākie raksti

    Google nākusi klajā ar jaunu rīku “Shopping Gift Guide“, kas kalpos kā risinājums visiem tiem, kuriem patiesas grūtības sagādā dāvanu iegāde. Vietne ļauj pārlūkot produktu kategorijas, salīdzināt cenas, kā arī pat atrast tuvāko vietu, kur iegādāties noskatīto preci.

    Interesanti, ka preču kategorijas šajā vietnē nosauktas saistībā ar interesēm un hobijiem. Tādējādi lietotājs vispirms var atsaukt atmiņā, ar kādu hobiju konkrētais cilvēks nodarbojas, un saistībā ar to sameklēt īsto dāvanu. “Shopping Gift Guide” visas preces iedalītas tādās kategorijās kā “pavāri“, “sportisti“, “tehnoloģiju fanāti“, “mājokļa labiekārtotāji“, “labsajūtas mīļi“, “videospēļu cienītāji” un “bērni“. Noklikšķinot, piemēram, uz “tehnoloģiju fanātu” kategorijas, var atrast tādas šī gada iecienītākās preces kā Pixel 5, Apple Watch Series 6, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 un citas.

    Reklāma

    Būtiski, ka, noklikšķinot uz kādas konkrētas preces, parādās dažādas iegādes iespējas. Piemēram, ražotāja mājaslapa, Amazon, Walmart vai gandrīz tavs piemājas veikals – tas atkarīgs no pašas preces un pieejamības. Kas ir noderīgi – pie katras preces iespējams redzēt arī lietotāju atsauksmes, kā arī līdzīgu gan tā paša ražotāja, gan konkurentu piedāvājumu.

    Pie papildu funkcijām var pieskaitīt arī cenu salīdzinājumu, veikalu darba laiku, piegādes iespējas. Vietne un iepirkšanās palīgs “Shopping Gift Guide” īpaši noderīgs varētu būt šobrīd, kad cilvēki steidz iegādāties Ziemassvētku dāvanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    06.12.2020 13:03

    Vai man vienīgajam šķiet, ka visiem mēslu pietiek un jāsāk dāvināt dāvanu kartes uz pasākumiem utml. ?

    Māris
    06.12.2020 17:24
    Reply to  LAN

    Vai ne..

    Reklāma