Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēļu straumētājs Ninja radījis hudiju, kas ļauj klausīties mūziku ar uzliktām austiņām

    Jaunākie raksti

    Pasaulē plaši zināmais videospēļu straumētājs Ninja saviem faniem piedāvā iegādāties īpašus datorspēļu cienītāju džemperus, uz kuru kapucēm varēs uzlikt austiņas un caur to varēs ērti dzirdēt gan spēļu skaņas, gan klausīties mūziku.

    Speciālos džemperus ir iespējams iegādāties Team Ninja oficiālajā interneta veikalā, un tie principā jau ir izpārdoti. Bet lielākais izbrīns gan no faniem, gan citiem interesentiem ir tas, kā gan realitātē iespējams klausīties mūziku caur austiņām, kuras uzvilktas uz kapuces. Mājaslapā pieejamā informācija norāda, ka šajā kapucē ir iestrādāts speciāls materiāls, kurš spēj laist cauri skaņu ne to slāpējot, ne kādi ietekmējot, tomēr gandrīz ikvienam “geimerim” šāda pieeja realitātā liekas ļoti amizanta.

    Reklāma

    Tas saisīts ar to, ka over-ear austiņas ir tieši domāts, lai tās liktu uzreiz uz ausīm un radītu vislabāko skaņas baudījumu, kā arī mīkstie spilventiņi jau nodrošina komfortu. Līdz ar to austiņas likt vēl virsū kapucei patiešām liekas neierasti. Kā jau minēju raksta sākumā, tad apskatot piedāvājumu mājaslapā, visi šie džemperi jau ir izpārdoti, tā kā fanu interese ir liela.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    30.11.2020 11:13

    Šāds apģērba gabals jau parādījās ap 2014. gadu. Acoustically Transparent Hoodie | DudeIWantThat.com

    1334
    01.12.2020 21:29

    es arī klausos mūziku ar uzliktām austiņām

    Reklāma