Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft radījuši rīku darbinieku produktivitātes novērtēšanai

    Jaunākie raksti

    Jūlija vidū Microsoft papildinājis savu Office 365 produktu klāstu ar Microsoft Workplace Analytics produktivitātes platformu, kas ir spējīga izsekot darbinieku veiktajiem darbiem un novērtēt cik efektīvs ir darbinieks.

    Workplace Analytics darbojas kā Office 365 papildinājums, un tas ir spējīgs pieslēgties gan e-pastu darbībai, nolasot kam tiek sūtīti e-pasti un no kā tie tiek saņemti, tāpat arī tematus un laika zīmogus, tādējādi spējot analizēt e-pastu kustību un daudzumu. Papildus tam algoritms ir spējīgs noteikti cik daudz laika ir pavadīts sapulcēs, laiks ārpus darba, kā arī interneta patēriņš.

    Reklāma

    Visi šie mainīgie veidos īpašu produktivitātes rezultātu robežās no 1 līdz 800. Daudzi vadītāji jau ir norādījuši, ka ir vēlme un interese redzēt šādus rezultātus, lai analizētu cilvēku darbu un uzņēmuma efektivitāti. Tiesa, šādu rezultātu pieejamība un mērīšana var veicināt arī nevajadzīgu stresu darbiniekos, liekot tiem mākslīgi kāpināt noteiktos rādītājus.

    Pandēmijas laikā, kad aktualizējies darbs no mājām, šādi dati noteikti iegūst lielāku aktualitāti, lai reāli novērtētu cik efektīvs un produktīvs ir kopējais uzņēmumu darbs, kad nav iespējams tikties klātienē un veikt nosacītu kontroli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma