Web Analytics
More
    Reklāma

    Izpildi pāris vienkāršus uzdevumus ar telefonu, un Google lietotne tev par to samaksās

    Jaunākie raksti

    Eksperimenti ar jaunām dīvainām lietotnēm Google nav sveša lieta, taču jaunākais no tiem piedāvā labu motivāciju iesaistīties. Dažiem šobrīd veicas, ja Google Play veikalā var tikt pie agrīnās piekļuves lietotnei “Task Mate”. Šī aplikācija sola apbalvot lietotājus par vienkāršu uzdevumu veikšanu. Atlīdzība šajā gadījumā nebūs vis kādi bonusa punkti vai tamlīdzīgi, bet gan reāla nauda.

    Pamatojoties uz Play Store ekrānuzņēmumiem zemāk, var noprast, ka uzdevumi būs visai vienkārši, piemēram, veikala nofotografēšana vai savas balss ierakstīšana. Saskaņā ar lietotnes atbalsta lapu uzdevumi tiks piešķirti, pamatojoties uz lietotāja sniegumu, lielu uzsvaru liekot uz precizitāti. Kad lietotājs prasīto būs izpildījis un iesūtījis, paveiktais tiks salīdzināts ar citu dalībnieku sniegumu, kuri pildīja to pašu uzdevumu.

    Reklāma

    Pagaidām izskatās, ka tā lieta vis tā neies, ka izpildīsi vienu uzdevumu un saņemsi savu godam nopelnīto naudu. Norādīts, ka, lai izņemtu savu “algu”, būs nepieciešams sakrāt vismaz 10 USD, kas zina, cik ilgā laikā to izdosies sapelnīt. Tas var aizņemt zināmu laiku atkarībā no tā, cik daudz un kāda veida uzdevumi jāizpilda.

    Cik noprotams, Task Mate pašreiz pieejama vien dažās pasaules valstīs, piemēram, Indijā un Kenijā. Ja testēšanas posmā viss izdosies, lietotni varētu izvērst arī citās valstīs. Jāatzīst, ka izdošanās gadījumā Google šī varētu būt lieliska iespēja, kā iegūt papildus lietotāju datu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    28.11.2020 13:53

    No kā var secināt, ka joprojām ir papilnam publikas ar vairāk brīva laika, kā nepieciešams.

    Arnys Inc™
    28.11.2020 16:17

    Sen jau kā Google apbalvo ar naudiņu ja iesaisties un pildi uzdoto. Tik mūsu platuma grādos par to neviens nestāsta, jo nav pieejams! Droši vien sāks palaist plašākā mērogā

    gogols
    28.11.2020 16:28

    uzdevumi izskatās pēc izspiegošanas….

    1852
    28.11.2020 18:52
    Reply to  gogols

    drīzāk, psiholoģisks pētījums.

    ja vajag, tavu mežā atstāto kaudzīti no satelīta var aplūkot un varbūt pat noteikt, ko pirms tam ēdi – bet jā, Krievijā šo appu noteikti paliks zem lupas, jo KGB strādā un domā tāpat kā senāk.

    digitalk
    28.11.2020 20:56
    Reply to  gogols

    pie globāli savāktās šārētāju infas, gūglei vairs sen neko nevajag, lai tirgotu pilnvērtīgus dosjē par katru lētticīgo un tiem, kas iekļuvuši kādā kadrā vai telefona grāmatā.

    drīzāk šis izskatās pēc mēģinājuma uzlabot savus produktus, bet dosjē papildināšana būs tikai patīkams bonuss izlūkdienestiem. ierunāt frāzi — trenēt balss atpazīšanu dažādās valodās. nofočēt veikala izkārtni — uzlabot kartes ielas skatu un (ne)atzīmētos biznesus.

    PAV
    29.11.2020 08:46

    Izkatās kas līdzīgs jau sen pazīstamajam Amazona Mechanical Turk.

    Reklāma