Web Analytics
More
    Reklāma

    Radītas važas, kas nelaidīs vaļā kājas, līdz nebūs paveikta sportiskā aktivitāte

    Jaunākie raksti

    Ja šajā pandēmijas un ārkārtas stāvokļa laikā ir ļoti daudz brīva laika, taču maza motivācija veikt nelielus vingrinājumus mājās, iespējams, īpašas kontroles važas, kurās ieslēgt jūsu kājas, varētu sniegt vajadzīgo motivācijas devu.

    Kāds YouTube lietotājs “I made this” dalījies ar savu izgudrojumu, kurā var ieslēgt savas kājas un pēc tam veikt atspiešanos. Tajā pat laikā datorredze un mākslīgais intelekts veiks reižu uzskaiti, lai pēc tam atbrīvotu kājas. Būs iespējams norādīt cik daudz reižu nepieciešams atspiesties, lai šī darbība notiktu, līdz ar to šis darbojas kā labs motivācijas līdzeklis.

    Reklāma

    Autors gan norāda, ka lietotājam būtu jācer, ka sistēma neuzkārsies un darbosies pareizi, jo nav sniegtas instrukcijas, ko darīt, ja šāda situācija tomēr notiek. Tāpat nav plašāka tehniskā informācija tieši par datorredzes risinājumu, kas uzskaita atspiešanās reizes. Neapšaubāmi šis ir labs piemērs Do It Yourself risinājumam, lai izaicinātu gan savu tehnisko prātu, gan motivētu sportot. Kopumā izskatās ļoti interesanta un pietiekami ērta ierīce, un ja jāuztraucas par to, vai cilvēks varētu palikt ieslēgts šajās važās, tad konstrukcija gan jau ir iespējams salauzt.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    27.11.2020 10:41

    Ko tur satraukties, ja ierīce uzkaras? Tad būs neliels kardiovaskulārais trenniņš ar leņķa slīpmašīnu.

    User1
    27.11.2020 12:19

    Ugunsgrēks has joined the chat. xD

    fishy
    28.11.2020 10:39

    Norauj vadus no spolēm un esi brīvs.

    digitalk
    28.11.2020 12:18
    Reply to  fishy

    no kādām spolēm? tie ir elektromotori.

    Reklāma