Pievienojies Samsung Community kopienai un laimē Galaxy S20 FE

Šis raksts sagatavots sadarbībā ar tehnoloģiju gigantu Samsung.

15

Jau vairāk nekā 15 gadus rakstu par jaunākajām tehnoloģijām un pamatīgos viedierīču apskatos skaidroju to darbības principus, kā arī komentāros palīdzu lasītājiem gūt atbildes uz viņu ar tehnoloģijām saistītajiem jautājumiem. Sāku ar vienu, tad vairākiem tehnoloģiju blogiem līdz beidzot 2014. gadā tos visus apvienoju zem Kursors.lv zīmola, kas nu pulcē Latvijas labākos tehnoloģiju apskatniekus un kopā ik dienas cenšamies informēt par visu aktuālo un palīdzēt skaidrot visus tehnoloģiju jautājumus. Un tehnoloģijas mūsdienās ir ielauzušās teju visās mūsu dzīves jomās. Darba ir daudz, tāpēc liels prieks, ka parādās jauna tehnoloģiju komūna latviešu valodā!

Samsung Community pulcē latviski runājošos Samsung tehnoloģiju fanus

Šodien vēlos iepazīstināt ar jauno Samsung Community kopienu, kas veidota ar mērķi pulcēt latviski runājošos Samsung tehnoloģiju un produktu fanus. Šajā vietnē ir pieejama visa aktuālā informācija un jaunumi par Samsung produktiem, kā arī iespēja diskutēt gan ar Samsung ekspertiem, gan citiem Samsung produktu lietotājiem. Samsung šo platformu veidojis, lai palīdzētu cilvēkiem ērtā veidā gūt atbildes uz visiem ar šī zīmola produktu iegādes un ekspluatāciju saistītajiem jautājumiem, piemēram:

Reklāma

  • Kā televizorā attēlot ar telefonu uzņemto video?
  • Ar kādu bezvadu lādētāju varu uzlādēt viedpulksteni?
  • Vai šim planšetdatoram varu pieslēgt tastatūru un peli?
  • Kā pārkopēt datus no vecā telefona uz jauno?
Samsung Community varēsi saņemt atbildes par šiem produktiem

Samsung Community platformā var pieteikties ar esošu Samsung kontu (ko, piemēram, izmantojam savā Samsung ierīcē) vai ar Google kontu. Tāpat platformas vietnē varam izveidot jaunu Samsung kontu, ja tāda vēl mums nav.

Samsung Community sadaļas

Informācija Samsung Community platformā ir sagrupēta piecos tēmu blokos:

  1. Sadaļā Samsung padomi atrodami praktiski padomi, kā pareizāk izmantot un lietot iegādāto ierīci.
  2. Samsung servisa komanda ir apkopojusi patērētāju biežāk uzdotos jautājumus sadaļā Atbalsta risinājumi, kā arī tiešsaistē atbildēs uz lietotāju uzdotajiem jautājumiem.
  3. Community dzīvesveids ir sadaļa, kas informēs par Samsung produktu prezentācijām, plānotajiem pasākumiem un iniciatīvām, veiktajiem pētījumiem, kā arī dažādiem dzīvesveida padomiem.
  4. Diskusijas sadaļā Community atbalsts palīdzēs praktiski apgūt visas Samsung Community platformas sniegtās iespējas un uzzināt, kā soli pa solim kļūt par aktīvu platformas lietotāju.
  5. Ar sadaļu Samsung serviss uzņēmums vēlas uzlabot viedierīču lietošanas pieredzi, tāpēc šī sadaļa būs īstā vieta, kur izpausties Samsung produktu aktīvākajiem lietotājiem – tajā tiks sniegtas atbildes uz jautājumiem, lai vēl vairāk uzlabotu Samsung viedierīču lietošanas pieredzi.

Aktīvi darbojies Samsung Community un laimē Galaxy S20 FE

Jaunā Samsung Community platforma palīdzēs Samsung produktu lietotājiem saņemt atbildes uz viņu jautājumiem, kā arī veikt apdomātus tehnoloģiju pirkumus, tāpēc vēlos aicināt piereģistrēties platformā un iesaistīties diskusijās. Galu galā, Kursors.lv lasītāji pārzina tehnoloģijas un mīl par tām diskutēt.

Kursors.lv sadarbībā ar Samsung visiem tehnoloģiju faniem piedāvā iespēju praktiski iepazīties ar jaunākajiem Samsung produktiem, lai varētu Samsung Community platformā padalīties ar saviem iespaidiem un palīdzēt ar padomu citiem lietotājiem. Ja vēlies vairāku nedēļu garumā reāli izmēģināt jaunākos Samsung produktus un iesaistīties platformas diskusijās ar saviem iespaidiem un padomiem, lūdzu, aizpildi formu zemāk. Tajā norādi savu kontaktinformāciju un atzīmē ierīces ar kurām vēlies iepazīties. Tālāk ar tevi sazināsies Samsung pārstāvji, lai vienotos par produktu testēšanas organizatoriskajiem jautājumiem. Plus, viens no jums, aktīvi iesaistoties Samsung Community platformā, šī gada beigās varēs laimēt jauno Galaxy S20 FE viedtālruni.

Manuprāt, lieliska iespēja izmēģināt jaunākos tehnoloģiju produktus, uz “savas ādas” iepazīties ar to iespējām un reizē palīdzēt citiem cilvēkiem atbildot uz viņu jautājumiem. Mēs Kursorā par šādām iespējām kaifojam jau padsmit gadus un prieks, ka varam piedāvāt arī tev izmēģināt sevi tehnoloģiju apskatnieka lomā! :) Padod šo ziņu tālāk arī saviem draugiem un paziņām, kas arī ir tehnoloģiju fani un kopā spēsim palīdzēt vēl vairāk cilvēkiem!

Raksts papildināts 08.12.2020: Paldies par aktīvo pieteikšanos uz testiem! Jūsu ir ļoti, ļoti daudz un šobrī pieteikšanos apturējām, lai Samsung varētu pienācīgā laikā sarūpēt testa ierīces. Paldies par aktīvo darbību! :)

Paziņot par jaunumiem
Paziņot par
15 komentāri
Inline Feedbacks
View all comments
Skābene
24.11.2020 14:59

Vai tu re ko, kā reiz uzsūtīju jauno Note, un tagad domāju, vai veco nebūs izdevīgāk noandelēt iekš ss.lv, kā ņemties ar to atpirkumu. Kā nekā vecajam Note tāpat iedeguši pikseļi, un uz balta fona redz Waze vadības pogas! :) Un par iedegušiem pikseļiem novērtējums kā par sasistu ekrānu. :D

1034
24.11.2020 15:08
Reply to  Skābene

Ja nu kādam babulim, kas nemāk pārbaudīt OLED ekrāna stāvokli. Bet tādi babuļi jau nepērk otro roku dižfonus) Tātad, kādam no bērniem, nonēsāšanai līdz skrandām….

Renārs Benars
24.11.2020 19:26

Tieši tādēļ arī neiemainīju savu Samsung pret S20 FE, kad bija laba atpirkuma akcija. Tas viss pasākums likās pārāk sarežģīts un neuzticams. Ja būtu aiznes veco telefonu uz fizisku lokāciju, kur to pārbauda un uzreiz saņem atlaidi jaunas ierīces pirkšanai, tad būtu cits stāsts. Latvijā ir jānopērk jaunā ierīce par pilnu cenu, vecā jānosūta uz Igauniju un tad kaut cik darba dienu laikā potenciāli saņem naudu par to. Vismaz man tāds variants nepavisam neliekas vilinošs un tad labāk veco ierīci notirgoju tepat SSā vai ielieku skapī kā rezerves telefonu.

Jānis.S
24.11.2020 22:22
Reply to  Renārs Benars

Nekādu problēmu nebija, iegāju Akrapolē, meitenīte paskatījās S9 ekrānu testa režīmā un pierakstīja rindā uz S20. Pēc nedēļas bija telefona zvans un klātienē gāju nodot S9 un paņemt S20. Domāju ka 2.x gadus vecu S9 ssā nopārdot pa 400eur nevarētu, tāpat kā veikalā nopirkt jaunu S20 pa 396eur.

Mazliet zinoša
02.12.2020 16:42
Reply to  Renārs Benars

Nebūt nē, Renār, Kristap.
Šobrīd, uz vietas veikalos pieņem un atlaidi piemēro vairākās vietās, piemēram, Bite, Samsung veikals(tc akropole), lmt veikalos.. Takā viss īstenībā ir vienkāršāk nekā šķiet.

Arnys Inc™
24.11.2020 21:35

Pareizi esmu sapratis? Šo akciju rīko paši Samsung, tik paziņo par šo kursors.lv lapā, kā sadarbības partneri ?

Brr
24.11.2020 23:41

Ņēmu savu S20 jūlijā (augustā?) Bites salonā ar atpirkšanu. Atdevu 2016.gada Sony Xperia E4G (skapī mētājās (un jauns maksāja 99eur)), par to ieguvu 4eur un 150eur nost no S20 cenas. Nekas nebija jāgaida, turpat pārbaudīja E4G (bija jābūt darba kārtībā) un alles..

Aigars Axx
25.11.2020 02:08

Tā i nesapratu – tehnoloģijas vai produkti? Vai Samsungs ražo pārtiku?

1034
25.11.2020 08:30

Tehniski runājot, tehnoloģijas Samsung attīsta, lai izmantotu tās produktu ražošanā. Tehnoloģija nav kas tāds, ko var ražot rūpnīcā. Piem. OLED ekrāns ir produkts, kas ražots pēc noteiktas tehnoloģijas. Tehnoloģiju arī var pārdot – piem. kādam, kam tās nav – ar vai bez ražošanas jaudām.

digitalk
25.11.2020 08:03
Reply to  Aigars Axx

produkts vīriešu dzimtes 1. deklinācijas lietvārds
1.Priekšmets, viela, ko iegūst cilvēka darba rezultātā.
2.Uzturlīdzeklis ēdiena gatavošanai; izstrādājums, kas sagatavots ēšanai.

Arnys Inc™
23.12.2020 11:30

Kā pārējiem veicas ?
Itkā man piedāvāja izvēlēties ierīci testam, uzrādot kontaktinfo, tests 2 nedēļas. Nez kā viss šis norisināsies .
Varbūt kāds/a tikuši testēt kādu ierīci ? :)