Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech paziņo par pasaulē vieglāko bezvadu datorpeli e-sportam

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru ražotājs Logitech savai īpaši videospēļu profesionāļiem radītajai produktu līnijai ir pievienojis jaunu preci, kas tiek dēvēta par visvieglāko bezvadu datorpeli pasaulē – Pro X Superlight.

    Jaunā datorpele tikusi pilnībā pārstrādāta, un tagad tās svars ir nieka 65 grami, kas nozīmē, ka tā ir par 25% vieglāka par standarta Pro Wireless versiju. Tāpat tā ir aprīkota ar 2,4 Ghz Lightspeed bezvadu savienojumu, un ar vienu uzlādi spēs darboties līdz pat 70 stundām. Pro X Superlight peles pamats būs veidots no politetrafluoretilēna, kas nodrošina, ka tā gandrīz nelips pie virsmas, nodrošinot ļoti labu peles kustību un kontroli.

    Reklāma

    Datorpele būs aprīkota ar Logitech G sērijas Hero sensoru, kuram ir 25600 DPI, kas ir pirmais submikronu sensors nozarē. Tas nozīmē, ka sensors ir spējīgs noteikt peles kustības ar ļoti augstu precizitāti. Pro X Superlight jau ir izmēģinājuši pasaules līmeņa e-sportisti, kuri snieguši pozitīvas atsauksmes par to.

    Logitech G Pro X Superlight cena būs 149 EUR. Šobrīd to ir iespējams pasūtīt iepriekšpārdošanā, bet pie klientiem tai būtu jānonāk no 3. decembra.

    AvotsGuru3D
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    24.11.2020 11:13

    Kad vienreiz Logitec beigs māžoties ar tiem bezvadu čipiem??? Logi mājas lapā redzami 11 komplekti ar čipu un 1 bluetooth …

    KKTK
    24.11.2020 12:16
    Reply to  Mārtiņš

    Komplekti… Bet bluetooth peles tak ir vesels lērums. Un papildus tieši spēlēm – G603 un G604.

    Mārtiņš
    24.11.2020 12:24
    Reply to  KKTK

    Lai vai cik lieli un citādi ērti portatīvie mēdz būt, ja pieslēdz vairākus monitorus, tad prasās peles un klaviatūras komplekts!

    Reklāma