Web Analytics
More
    Reklāma

    E.Gulbja Laboratorijas analīžu pārskats turpmāk arī mobilajā lietotnē

    Jaunākie raksti

    If Apdrošināšana izstrādājusi Latvijā unikālu risinājumu visiem E.Gulbja Laboratorijas klientiem, piedāvājot turpmāk apskatīt analīžu rezultātu pārskatu jaunā un drošā veidā – If Mobile veselības aplikācijā. Šis jaunums būtiski uzlabo E.Gulbja Laboratorijas klientu ikdienu gan drošības, gan ērtības ziņā.

    “Kopš If Mobile veselības aplikācijas palaišanas esam nemitīgi turpinājuši darbu pie tās funkcionalitātes uzlabošanas un papildināšanas. Nu jau vairāk kā 70% no visiem atlīdzību pieteikumiem ir iesniegti, izmantojot aplikāciju. Ja līdz šim aplikācija ievērojami atviegloja veselības polises lietošanu mūsu klientiem, tad ar Analīžu sadaļu esam ieviesuši ērtu risinājumu visiem Latvijas iedzīvotājiem, ne tikai If klientiem. Esam priecīgi un lepni par jau sasniegto, tomēr turpināsim darbu arī pie nākamajiem uzlabojumiem,” stāsta If Apdrošināšanas Personu apdrošināšanas produktu vadītāja Dagnija Rutka.

    Reklāma

    “Turpinot paplašināt E.Gulbja Laboratorijas pacientiem pieejamo pakalpojumu loku, sadarbībā ar If, pirmo reizi piekļuve mūsu laboratorijā veikto analīžu rezultātiem pieejama aplikācijā nevis interneta pārlūkā, kas ievērojami atvieglo rezultātu saņemšanas procesu, tajā pat laikā saglabājot datu drošību,” saka E.Gulbja Laboratorijas IT nodaļas pārstāvis Kaspars Irmejs.

    If Mobile aplikācija ir izveidota tā, lai analīžu rezultāti netiktu apskatīti, saglabāti vai apstrādāti If Apdrošināšanas pusē – E.Gulbja Laboratorija tos šifrē personīgi klientam un tikai klienta mobilajā ierīcē tieši pirms parādīšanās uz ekrāna tie tiek atšifrēti. Lai piekļūtu analīžu rezultātiem ikdienā, nav nepieciešama uzlīme ar paroli vai speciāli kodi – pietiek ar sākotnējo reģistrēšanos un autorizēšanos, kā arī ar ierasto tālruņa paroli.

    Uzsākot If Mobile aplikācijas lietošanu, ir jāreģistrējas, veicot piecus vienkāršus soļus. Reģistrēšanās jāveic tikai vienreiz, turpmāk aplikāciju var atvērt un lietot uzreiz. Aplikācijas sadaļā Analīzes drošā veidā var saņemt datus par savu veselību – E.Gulbja Laboratorijā pēdējos četros gados veikto analīžu rezultātus. Šī sadaļa ir pieejama jebkuram Latvijas iedzīvotājam, kas lieto aplikāciju un vēlas ērti un droši sekot līdzi analīžu rezultātiem, kā arī uzrādīt tos ārstiem tieši no sava tālruņa ekrāna.

    Kādos viedtālruņos darbojas If Mobile?

    Lai nodrošinātu lietotāju veselības datu augstāko aizsardzības līmeni un stingru  atbilstību Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām, If Mobile aplikācijā izmantotas mūsdienīgākas šifrēšanas un identitātes pārbaudes tehnoloģijas. If Mobile šobrīd ir pieejama Android viedtālruņos ar operētājsistēmas versiju 6 un jaunāku, kā arī iPhone viedtālruņos ar iOS operētājsistēmas versiju 12.2 un jaunāku (sākot no iPhone SE, iPhone 6).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma