Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Edge tīmekļa pārlūks sāk piedāvāt iepirkšanās kuponus

    Jaunākie raksti

    Microsoft kādu laiku nebija spēris nevienu dumju vai kaitniecīgu soli, bet te nu tas ir – Microsoft Edge tīmekļa pārlūks pēc pēdējā atjauninājuma saņemšanas sācis darboties kā tirdzniecības ellesmašīna, piedāvājot tiešsaistes tirdzniecības kuponus. Edge tīmekļa pārlūks darbojas tāpat kā citi pārlūki, kam uzstādīts šāda tipa iepirkšanās spraudnis – pārlūks meklē labākos piedāvājumus, salīdzina cenas dažādos tiešsaistes veikalos un parāda iespējamos atlaižu kuponus.

    Varbūt daudziem šāda pieeja patiks, bet jāņem vērā, ka Microsoft no šāda rīka iekļaušanas Edge pārlūkā arī pelna, tāpēc, visticamāk, dažādi piedāvājumi kaut ko nopirkt tiks no Edge pārlūka saņemti uzmācīgāk.

    Reklāma

    Sākotnēji jaunās Edge tīmekļa pārlūka iespējas būs aktivizētas tikai ASV, kur jau šobrīd darbojas līdzīgi iepirkšanās un cenu salīdzināšanas servisi, piemēram, Honey un Capital One Shopping.

    Par laimi šis nav vienīgais Edge tīmekļa pārlūka jaunums. Turpmāk Edge dos iespēju PDF dokumentiem pievienot teksta piezīmes un izcelt tekstu. Sagaidāms, ka līdz gada beigām Edge tīmekļa pārlūkam tiks pievienota iebūvēta iespēja uztaisīt visas tīmekļa lapas ekrānkopiju, nevis tikai ekrānā redzamās daļas ekrānkopiju.

    Microsoft iebūvēs arī tīmekļa adrešu saīsināšanas rīku, kas pratīs sadarboties ar Word un Outlook – Edge pārlūkā nokopētā adrese Word un Outlook tiks uzreiz pārtaisīta par īsu, vienkārši iegaumējamu saiti. Šis noderēs sliņķiem, kuri nevēlas izmantot bit.ly vai mūsu pašmāju ej.uz.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.11.2020 13:04

    Nelietoju šo “brīnumu”, tāpēc nebiju ievērojis. Taču tendence ar reklāmām nepārsteidz. Interesanti, kura būs pēdējā pārlūkprogramma bez reklāmām.

    Kursors.lv
    20.11.2020 13:19
    Reply to  Krotow

    Es gan lietoju Edge un principā tas man šobrīd patīk vislabāk par visiem Chrome un Firefox. Beidzot labi darbojas sinhronizācija ar citām ierīcēm un tā kā pa lielam ir tas pats Chrome, tad arī nav problēmu ar lapu attēlojumu. Tik cik, nav smags klucis kā Chrome.

    1134
    20.11.2020 15:34
    Reply to  Artis Ābols

    Varbūt tas bija pre-chromium Edge… vismaz tagad paroles un takas smuki importējas.

    Krotow
    20.11.2020 13:43

    Chrome paroļu/adresu sinhronizācija un paplašinājumi Edge nedarbojas un neeksistē. Vēl tas ka lielākoties strādāju ne ar Windows, tāpēc man Edge bijis nebijis.

    Kursors.lv
    20.11.2020 16:49
    Reply to  Krotow

    Edge paroļu un adrešu sinhronizācija eksistē un darbojas starp visām ierīcēm, kurās šo pārlūku izmantoju. No citām platformām Edge vēl tikai uz Mac datoriem lietoju. Bet bija laikam versija Linux’iem kaut kuriem, bet tos neesmu testējis.

    Kavacky
    21.11.2020 18:18
    Reply to  Krotow

    Tā, kura paliks opensource, lai tu varētu šo funkciju pats izņemt.

    Stalkeris
    20.11.2020 14:30

    par iebūvēto “automātisko saīsināšanas” rīku – vai tas ļaus no edge nokopēto saiti iekopēt outlook un word hipersaites formatējumā, vai jebkuru saites kopēšanu saglabās atsevišķi uz saviem serveriem lai to vēlāk varētu “atrisināt”?

    Rajah
    20.11.2020 18:40

    Edge tīri labi der Chrome lejupielādēšanai

    Krotow
    20.11.2020 18:48
    Reply to  Rajah

    Līdz šim tieši tā arī tiek izmantota. Kā IE pirms tam.

    1134
    20.11.2020 18:57
    Reply to  Krotow

    eitanu, Edge tagad tas pats Chrome vien ir

    Kursors.lv
    20.11.2020 19:00
    Reply to  1134

    Tieši tā!

    Reklāma