Web Analytics
More
    Reklāma

    “Blue Shock Race” elektrokartings ierindots pirmajā vietā pasaules reitingā

    Jaunākie raksti

    Autoritatīvais ASV portāls gokartguide.com Latvijas uzņēmuma “Blue Shock Race” ražotos elektrokartingus “BSR 2.0” atzinis par labākajiem pasaulē kategorijā “10 labākie sacīkšu elektrokartingi pieaugušajiem”.

    Portāls gokartguide.com ir kļuvis par vienu no populārākajiem un vērtīgākajiem resursiem ekektrokartingu pasaulē, tādēļ Latvijas uzņēmumam “Blue Shock Race” tā ir ļoti liela atzinība. Šāds labāko ekektrokartingu reitings ir izveidots pirmo reizi. Līdz šim konkurence nebija tik milzīga, bet strauji pieaugot popularitātei un tirgū ienākot jauniem dalībniekiem, radās nepieciešamība pēc šāda reitinga. Topā iekļautais “BSR 2.0 Racing Kart 25 KW” šobrīd ir ātrākais uzņēmuma izstrādātais elektrokartings

    Reklāma

    Gokartguide.com atzīst: “Elektriskie kartingi gadu gaitā ir kļuvuši ārkārtīgi populāri, un ir viegli saprast, kāpēc. Daudzi kartinga braucēji dod priekšroku elektriskajiem, nevis tradicionālajiem kartingiem, jo tiem ir ātrāks paātrinājums. Tas ir tāpēc, ka elektromotori nodrošina gandrīz momentānu griezes momentu, kas ļauj daudz ātrāk sasniegt maksimālo ātrumu. Vienmērīgi sadalītais svars elektriskajos kartingos ļauj arī līdzsvarotāk braukt, jo īpaši līkumos. Tie ir arī ļoti klusi un nerada emisiju, tāpēc ir videi draudzīgāki nekā parastie benzīna kartingi”.

    “”Blue Shock Race” kartings ir labākais pieaugušajiem tā ātruma, kvalitātes un pieejamības dēļ,” par Latvijā ražoto spēkratu vēsta portāls portāls gokartguide.com.

    Artis Daugins, “Blue Shock Race” vadītājs: “Savā nozarē šis portāls noteikti ir lielākais ASV un viens no lielākajiem pasaulē. Gokartguide.com apraksta visu par un ap kartingiem, kartingu trasēm un dažādiem risinājumiem, kas ļauj pieņemt lēmumus potenciālajiem kartingu lietotājiem. Mums tas nozīmē lielu uzmanību no Savienotajām Valstīm (un ne tikai) kartingu industrijas interesentiem un entuziastiem. Tas ietekmē biznesu pozitīvā veidā. Pēc pastiprinātas ASV klientu uzmanibas, kas radās pēdējā laikā, sākām pētīt šī intereses iemeslus. Tas aizveda mūs pie šī apskata, par ko iepriekš nemaz nezinājam. Jau šobrīd mums vairāki klienti, pateicoties šī portāla informācijai, ir pasūtijuši sacīkšu kartingus uz Savienotajām Valstīm.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.11.2020 13:00

    elektromotori nodrošina gandrīz momentānu griezes momentu, kas ļauj daudz ātrāk sasniegt maksimālo ātrumu. Vienmērīgi sadalītais svars elektriskajos kartingos ļauj arī līdzsvarotāk braukt, jo īpaši līkumos …

    Šim piekrītu. Pārējais ir muldēšana, provokācija un PR. Nav redzēts ka kartinga fani īpaši ceptos par ekoloģiju.

    Labvēlis
    20.11.2020 14:16
    Reply to  Krotow

    Slēgtās telpās nav jādomā pat atgāzēm un troksni.

    Krotow
    20.11.2020 14:47
    Reply to  Labvēlis

    Par atgāzēm piekrītu. Troksnis gan viņus maz satrauc. Cik gadījies pašam piedalīties, tur ir papilnam “broooooooom” cienītāju. Drīzāk iedomājos ka elektriskie kartingi viņiem riebsies klusuma dēļ.

    Skābene
    20.11.2020 15:57
    Reply to  Krotow

    Benzīna kartinga lielākais mīnuss ir apgriezienu uzkurbulēšanā un ar 100kg braucēju no vietas tas izkustas ļoti gausi.
    Elektriskais tādā ziņā noteikti ir spriganāks!

    1134
    20.11.2020 16:10
    Reply to  Skābene

    kartings nekad nav bijis paredzēts 100+ braucējiem, tiem ir jāskatās bagiju virzienā.

    Krotow
    20.11.2020 16:28
    Reply to  1134

    Viņš to par svaru teica. To, ko fizikā ar P = mg aprēķina.

    Krotow
    20.11.2020 16:27
    Reply to  Skābene

    Tik traki jau nebija. Tisa ka elektriskais verķis no 0 ieskriesies ātrāk. taču kartingu braukšanā vairāk nepatika ka jauda zuda arī lielajos apgriezienos. Un tur degvielas un elektriskie braucami uzvedas apmēram vienādi.

    Last edited 3 years ago by Krotow
    Elektriķis
    20.11.2020 16:42

    Jāatzīst ka pirms gadiem Liepājā, pabraucot ar šamējo verķiem, sapratu ka ir pienācis brīdis pārsēsties uz e-auto. Toreiz tas izskatījās būvēts “uz puņķiem”, bet kustējās tīri labi.

    Jānis Rišis
    21.11.2020 17:48

    Viņi vienkārši grib izpētīt, nokopēt kartingu. Tur nekas nav galvenais ir rāmis, kompozītmateriāli, elektromotors, baterija. Detaļas nopērk, saskrūvē gatavs.

    Kavacky
    21.11.2020 18:06

    Pohuj pilnīgi, uz ko tas brauc, ja tas brauc labi. Galvenais, ka to var atļauties.

    Nebūtu žēl nomest zemē naudu, brauktu Teslā, bet vecs Golfs lētāks un atpaliek tikai nedaudz.

    Reklāma