Web Analytics
More
    Reklāma

    Oppo izziņo viedtālruņa konceptu ar sarullējamu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Oppo ir viens no lielākajiem tā dēvētajiem Ķīnas ražotājiem, kas pie mums gan īsti tirgots netiek. Tuvākais, ko varam no Oppo iegūt bez pārāk lielas piepūles un ar zemu risku, ir OnePlus, kas ir tā paša viedtālruņu giganta apakšzīmols.

    Oppo izziņojis viedtālruņa konceptu ar sarullējamu ekrānu, kas jau ticis pie oficiāla Oppo X 2021 nosaukuma. Ko tad mums dotu tāds sarullējama ekrāna viedtālrunis? Oppo X 2021 ekrāna izmērs ir no 6.7 līdz 7.4 collām – lietotājs pats var izrullēt ekrānu tik lielu, cik pašam vajag. Nepastāv vairs fiksēts ekrāna izmērs.

    Reklāma

    Ja vēl arvien neredzi ieguvumu, tad Oppo mums to parāda – video baudīšanas laikā ekrāns izrullējas tikai tik daudz, lai tajā satilptu filma, turklāt nepaliks nekādas melnās malas vai sāni, kā tas var būt citos viedtālruņu ekrānos. Oppo X 2021 izmanto OLED tipa ekrānu, nekas cits par šo viedtālruni nav zināms.

    Izrullējams ekrāns arī nodrošinātu minimālas vai pat nekādas ekrāna apmales, ar šo problēmu parasti lokanie ekrāni varētu arī netikt galā.

    Par Oppo X 2021 iznākšanu nekas nav zināms. Visticamāk, šo viedtālruni tā arī nekad neredzēsim. Vismaz ne šādā paskatā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma