Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon sāk piedāvāt recepšu medikamentu piegādes pakalpojumu “Amazon Pharmacy”

    Jaunākie raksti

    Nedaudz vairāk kā divus gadus pēc 753 miljonu USD vērtā recepšu zāļu piegādes pakalpojuma “Pillpack” iegādes kompānija “Amazon” laidusi klajā savu jaunāko lolojumu “Amazon Pharmacy”. Tas darbojas kā internetā nopērkamu medikamentu pasūtīšanas un piegādes pakalpojums.

    Amazon Pharmacy lietotājiem piedāvā izveidot savu profilu, kurā var norādīt pamatinformāciju par sevi, pārvaldīt receptes un norēķināties, izmantojot Amazon pakalpojumu. Papildus tam lietotājiem tiek nodrošināti pašapkalpošanās rīki, kā arī iespēja jebkurā diennakts laikā telefoniski sazināties ar farmaceitiem.

    Reklāma

    Norādīts, ka ar pakalpojumu “Amazon Pharmacy” Amazon būtiski ietekmēs veselības aprūpes biznesu. Šis pakalpojums kompānijai varētu atnest ievērojamu peļņu. Īpaši lielu atdevi Amazon Pharmacy varētu sniegt tieši tagad – Covid-19 laikā, kad patērētāji tiek mudināti vairāk izmantot attālinātās aprūpes pakalpojumus, kā arī visus norēķinus, tostarp par medikamentiem, veikt tiešsaistē.

    Lai gan Amazon Pharmacy pagaidām var izmantot tikai lietotāji ASV, tam ir lieliskas perspektīvas kļūt par globāli pieejamu pakalpojumu. Vienlaikus tiek prognozēts, ka tiešsaistes aptieku pakalpojumi visā pasaulē līdz 2025. gadam sasniegs 131 miljarda ASV dolāru ieņēmumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    20.11.2020 08:44

    Vienmēr ar nelielu piesardzību skatos uz zāļu piegādi internetā, jo liela uzmanība ir jāpievērš zāļu temperatūras režīmam. Parastā pasta sūtījumā to nevar nodrošināt. Un ja recepšu ampulas jāglabā ledusskapī, tad nestādos priekšā, kā to var realizēt, ja USA Amazon piegāde parasti notiek ar kastes nomešanu pie durvīm.

    Reklāma