Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo izturīgas PRO Plus un EVO Plus SD atmiņas kartes

    Jaunākie raksti

    Pilna izmēra SD atmiņas kartes ir jau dēvējamas par retumu, tās izmanto vien fotoaparātos un pāris citās ierīcēs. Parasti var uzskatīt, ka šajās atmiņas kartēs tiek glabāta svarīga informācija, tāpēc tām derētu būt izturīgām, kā arī ātrām.

    Samsung izziņojis izturīgu PRO Plus un EVO Plus SD atmiņas karšu sēriju, kas var pārdzīvot kritienus un pat sālsūdens iedarbību. PRO Plus un EVO Plus SD atmiņas kartes pieejamas izmēros no 32 GB līdz 256 GB, tās ir UHS-I un ar U3 klasi. 32 un 64 GB atmiņas karšu versijas gan ir U1 klases, tāpēc tās diez vai varēs izmantot 4K video uzņemšanai.

    Reklāma

    Visas izziņotās atmiņas kartes spēj izdzīvot pēc trīs dienām pavadītām 1 metra dziļumā arī tad, ja karte atradīsies sālsūdenī. Te gan jānorāda, ka arī parastas atmiņas kartes skaitās visai izturīgas pret mitrumu, bet ne pret sālsūdeni.

    Samsung PRO Plus un EVO Plus SD atmiņas kartes darbojas no -25 līdz 85 grādiem pēc Celsija, tām nekaitē arī lidostu drošības pārbaužu ierīces, kā arī ražotājs sola 10 gadu garantiju.

    PRO Plus un EVO Plus SD atmiņas kartēm ir nolasīšanas ātrums līdz pat 100 Mb/s un ieraksta ātrums līdz 90 MB/s. 32 GB versijām šie ātrumi tiek solīti līdz 60 MB/s.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma