Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin viedpulksteņi turpmāk ļaus arī izsekot grūtniecībai

    Jaunākie raksti

    Garmin savas ierīces aprīko ar patiešām plašām veselības uzraudzības iespējām, turklāt, padomāts tiek par dažādām lietotāju grupām. Īpašu vērību uzņēmums piešķīris sievietes veselībai, ļaujot izsekot, piemēram, menstruālajam ciklam. Nu Garmin īpaši padomājis arī par topošo māmiņu labsajūtu, savās ierīcēs pievienojot grūtniecības izsekošanas funkciju, kas būs pieejama gan ražotāja viedpulksteņos, gan aktivitāšu izsekotājos.

    Funkciju iespējams aktivizēt caur Garmin Connect lietotni, izmantojot menstruālā cikla izsekošanas iespēju. Lai šādā veidā pilnvērtīgi varētu izsekot grūtniecībai, lietotnē jānorāda datums, kad sagaidāma bērna dzimšana. Pēc tam topošā māmiņa dažādos veidos var gan uzraudzīt grūtniecību, gan izsekot savai veselībai šajā īpašajā laikā.

    Reklāma

    Grūtniecības izsekošanas funkcija ietver vairākas vienkāršas iespējas, piemēram, progresa mērīšana. Lietotne piedāvā izsekot bērniņa augšanai, ļaujot regulāri salīdzināt tā lielumu ar konkrētu dārzeni vai augli. Funkcija arī parāda, kā grūtniecības laikā mainās lietotājas fiziskā sagatavotība un veiktspēja. Iespējams arī mainīt pulsa brīdinājumus, uzraudzīt ūdens daudzumu ķermenī un glikozes līmeni asinīs un vēl daudz ko citu. Savukārt, kad grūtniecība tuvojas noslēgumam, lietotnē iespējams ieslēgt taimeri, kas pados ziņu tieši tad, kad bērniņš būs gatavs nākt pasaulē.

    Šobrīd grūtniecības izsekošanas funkcija pieejama vairākās Garmin ierīcēs, tostarp Fenix, Forerunner, Venu un Vivoactive modeļos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma