Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitch apmeklētājiem, kas izmanto reklāmu bloķētājus, ierobežos video kvalitāti

    Jaunākie raksti

    Lielie tirgus spēlētāji tīmeklī visai labi dzīvo no lietotājiem parādītājām reklāmām, bet reklāmu apjoms un uzmācība ir tas, kas liek izvēlēties uzstādīt reklāmu bloķēšanas rīkus datorā un viedierīcēs. Kursors.lv arī daļēji paļaujas uz parādīto reklāmu naudu – varbūt ieliec mūs tā sauktajā atļautajā sarakstā (par balto sarakstu to laikam vairs nedrīkst dēvēt), lai reklāmas tomēr izsprūk cauri.

    Tā vien izskatās, ka Twitch ir uzsācis ierobežot maksimālo izšķirtspēju pie 480p tiem lietotājiem, kuri izmanto reklāmu bloķēšanas rīkus, tādējādi spiežot tos slēgt ārā vai iekļaut Twitch atļauto vietņu sarakstā.

    Reklāma

    Twitch spēj noteikt, ka lietotājs izmanto vienu no populārākajiem (ja ne pašu populārāko) reklāmu bloķētāju uBlock Origin, uzreiz tiek nosēdināta izšķirtspēja un kadru skaits no 1080p 60 fps uz 480p. Twitch gan arī nav bez vainas, jo šis straumēšanas serviss iekļāva reklāmas straumēto video vidū, kas var būt ļoti kaitinoši.

    Oficiāli Twitch nav paziņojis par šādu pieeju reklāmas bloķētāju apkarošanai.

    Avotskitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.11.2020 12:13

    Pret reklāmu bloķēšanu rūterī tas nelīdzēs. Un paši servisi ir vainīgi pie tā, ka viņus skatās ar reklāmu bloķētājiem. Dažiem starp reklāmām vairs īsti saturu neredz. Kursors vēl balansē uz ciešamā robežas :)

    Reklāma