Web Analytics
More
    Reklāma

    “General Motors” piesaistīs 3000 cilvēku, kas strādās pie programmatūras un elektroauto attīstības

    Jaunākie raksti

    Autoražotāji visā pasaulē intensīvi cenšas piesaistīt speciālistus, kas strādās pie programmatūras un palīdzēs attīstīt elektroauto. Pietiek paraudzīties uz “Volkswagen” problēmām ar “ID.3” programmatūru, lai saprastu, ka tā nav joka lieta. Par savu štatu papildinājumu ziņo arī “General Motors”, kas pusgada laikā plāno piesaistīt 3000 cilvēku.

    Kompānija savā paziņojumā vēsta, ka darbinieki tiek piesaisti tādās jomās kā programmatūras izstrāde un bateriju izstrāde jaunās paaudzes mašīnām.

    Autokoncerns īpaši uzsver, ka programmatūra ir pamatu pamats “General Motors” darbībai nākotnē un uzņēmums sevi vēlas pozicionēt kā līderi jauno tehnoloģiju un programmatūras ieviešanā. Kompānija aktīvi attīsta savu jaudas agregāta vadības sistēmu, kā arī strādā pie “Ultium” bateriju tehnoloģijas, kas darbinās uzņēmuma mašīnas nākotnē.

    “General Motors” pievērsies arī autonomās braukšanas tehnoloģiju attīstībai, strādājot pie “Super Cruise” tehnoloģijas. Lai arī tā joprojām ir tālu no pilnības, kompānija negrasās no tās atteikties. Tāpat “GM” plāno izstrādāt vienotu un jaunu multimediju sistēmu, kas rūpēsies gan par pašas automašīnas funkcijām, gan darbinās “Super Cruise”, kā arī atbalstīs “over-the-air” sistēmas atjauninājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma