Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Moment izlaiž plašu aksesuāru klāstu jaunajam iPhone MagSafe risinājumam

    Jaunākie raksti

    Oktobrī pasaule tika iepazīstināta ar jaunajiem iPhone 12 viedtālruņiem, kuros viens no lielākajiem jaunumiem, par kuru netika ļoti baumots, bija MagSafe risinājums, kas ir magnētu un lādēšanas risinājuma apvienojums telefona aizmugurē.

    Prezentācijas laikā Apple jau norādīja uz jaunajām iespējām, kuras sniegs magnēti, piemēram, vienkārši telefona aizmugurē pieliekot karšu maciņu. Tāpēc bija skaidrs, ka šis risinājums pavērs ceļu arī jauniem aksesuāriem, un uzņēmums Moment piedāvā visai plašu klāstu. Tie ir augstas kvalitātes turētāji, kā piemēram, telefona turētājs, kuru ievietot ventilatora restītē. Tiesa praksē šeit gan varētu būt vilšanās, jo līdz šim MagSafe nav izrādījies ļoti stingrs un stiprs.

    Avots: Moment

    Tāpat būs iespējams pievienot gan papildus mikrofonu, gan gaismas. Protams, neiztikt bez dažādiem tripod savienojumiem, novietojot iPhone dažādos leņķos. Vēl viens, iespējams, tieši vlogeriem noderīgs aksesuārs būs sienas turētājs, kuru ērti pielikt pie kādas virsmas un uzsākt savu Instagram Live sesiju.

    Avots: Moment

    Moment piedāvā piegādi visā pasauēl, arī uz Latviju. Piemēram, mašīnai derīgais turētājs maksās 29,99 USD. Pagaidām gan produkti būs pieejami vien no 2021. gada marta, tāda šobrīd ir aktuālā informācija mājaslapā. Uzņēmums piedāvā gan telefona vāciņus, gan dažādus mikrofonus un gaismas, kuras saslēgt ar telefonu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma