Web Analytics
More
    Reklāma

    LG gatavojot sarullējamu viedtālruņa ekrānu nākamā gada martam

    Jaunākie raksti

    Par baumām uzskatām informācija norāda uz LG plāniem jau nākamā gada pavasarī pievienoties lokano ekrānu viedtālruņu ražotājiem. Šobrīd LG apcirkņos ir tikai divu kopā sliktu ekrānu viedtālruņu modeļi, kā arī visai sens solījums izveidot sarullējamu televizoru.

    Gaidāmais LG viedtālrunis arī varētu būt ar sarullējamu vai daļēji sarullējamu ekrānu, kas pazustu viedtālruņa korpusā, kad lietotājs to neizmanto. Cik noprotams, LG lokanu ekrānu veidos tā, ka tas aprullējas pa viedtālruņa aizmugures daļu, tādējādi lokano ekrānu vismazāk varētu ietekmēt laušana, kā tas ir Samsung lokano ekrānu modeļos. Bet šāda slidināšana varētu ekrānu skrāpēt, jo nedzīvojam ideāli tīrā pasaulē.

    Reklāma

    LG vēl pirms aptuveni mēneša LG Wing izziņošanas laikā arī parādīja šo gaidāmo lokanā ekrāna viedtālruni, tātad kaut kas ražotājam ir jau padomā, un gluži par nepamatotām baumām lokanā ekrāna modelis nav uzskatāms.

    No LG tiek nākamā gada pašā sākumā gaidīts arī flagmanis ar Snapdragon 875. Šo viedtālruni LG, visticamāk, izziņos 1. decembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Itanium
    24.03.2021 14:00

    Manās acīs tāds pēdējais konkurētspējīgais viedtālrunis no LG bija G4. Jā, arī tam bija kaudze problēmu, bet šams bija +- vienā līmenī ar S6 un tajā pašā laikā lētāks un arī acīm, taustei tīkamāks.
    Pēc tam, manuprāt, viņi vienkārši netika līdzi pārējiem. Mēģināja kaut ko radikāli jaunu, bet laikam tas nav tas, ko tauta vēlas.

    Reklāma