Web Analytics
More
    Reklāma

    Novembrī notiks FinTech tiešsaistes seminārs par blokķēdes tehnoloģijām

    Jaunākie raksti

    19. un 20. novembrī notiks starptautisks tiešsaistes seminārs “FinTech Baltic H2020”, kura centrālā tēma būs blokķēdes tehnoloģijas, dažādi to drošības aspekti un kriptovalūtu attīstība. Finanšu nozares pārstāvjiem un citiem interesentiem būs iespēja piedalīties un bez maksas iegūt vērtīgas zināšanas.

    Lai Eiropas finanšu tirgus regulatori paātrinātu FinTech attīstību un veidotu ES par finanšu tehnoloģiju līderi, tiek īstenots projekts “FinTech-ho-2020”. Šī ir viena no ES pētniecības un inovācijas programmas “Horizon 2020” aktivitātēm, kurā sadarbojas 25 partneri no dažādām ES valstīm un Šveices. Projektā tiek pievērsta uzmanība arī FinTech nozares izaicinājumiem, lai uzlabotu Eiropas FinTech nozares konkurētspēju, visās valstīs izveidojot kopīgu pieeju un regulējumu.

    Reklāma

    Seminārā ar savu pieredzi un zināšanām dalīsies starptautiski FinTech jomas eksperti. Lai piedalītos un saņemtu pieeju semināra materiāliem, nepieciešams reģistrēt savu dalību līdz 17.  novembrim šeit.

    FKTK ir projekta partneris Latvijā, un viens no FKTK stratēģiskajiem virzieniem ir FinTech atbalsts, kā arī finanšu sistēmas inovāciju veicināšana. Sadarbībā ar citām valsts iestādēm FKTK mērķis ir radīt FinTech draudzīgu vidi, kas veicinātu inovatīvus finanšu pakalpojumus Latvijā un piesaistītu jaunus uzņēmumus šo pakalpojumu sniegšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma