Web Analytics
More
    Reklāma

    Paypal tagad ļaus veikt norēķinus ar kriptovalūtām

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Paypal” vakar, 21. oktobrī, nāca klajā ar svarīgu vēsti, kas, visticamāk, būtiski ietekmēs visu kriptovalūtu nozari. Uzņēmums paziņoja, ka tas saviem klientiem virtuālajā maciņā ļaus glabāt Bitkoin un citas kriptovalūtas, kā arī ļaus ar tām veikt norēķinus pie vairāk nekā 26 miljoniem tirgotāju visā pasaulē.

    Jaunais pakalpojums padara PayPal par vienu no lielākajiem ASV uzņēmumiem, kas nodrošina saviem klientiem piekļuvi kriptovalūtām. Šāda iespēja, domājams, ļautu gan tam pašam Bitkoin, gan citām kriptovalūtām sekmīgāk integrēties esošajos norēķinu risinājumos. Tāpat jaunais Paypal pakalpojums varētu sekmēt virtuālo valūtu plašāku izmantošanu un sagatavotu augsni jaunām digitālajām valūtām, kuras attīstītu centrālās bankas un uzņēmumi.

    Reklāma

    Kā pirmie jau nākamā gada sākumā savus Paypal maciņus iesildīt ar kriptovalūtām varēs klienti ASV. Vienlaikus 2021. gada pirmajā pusē kompānija arī plāno paplašināt pakalpojumu, iekļaujot tajā norēķinu lietotni “Venmo”. Tāpat ap to laiku šāda iespēja tiks piedāvāta jau vairāku citu valstu klientiem.

    Jāpiezīmē, ka Paypal, protams, nav vienīgais fintech uzņēmums, kas piedāvā norēķinus ar kriptovalūtām. Piemēram, mobilo maksājumu pakalpojumu nodrošinātājs “Square” un akciju tirdzniecības lietotņu radītājs “Robinhood Markets” jau šobrīd ļauj klientiem pirkt un pārdot kriptovalūtas. Tomēr tas, ka Paypal iegājis kriptovalūtu biznesā, ir ievērības cienīgs notikums. Paypal paziņojums atstājis arī visai labu ietekmi uz kompānijas akciju vērtību, kas pieaugusi par 4%.

    AvotsReuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    22.10.2020 12:05

    Visās vietās, kur ir bijusi iespēja norēķināties ar kriptovalūtām, maiņas kurss pret attiecīgās valsts valūtu, kurā norādīta preces vērtība, ir ļoti nedraudzīgs.

    digitalk
    23.10.2020 07:06
    Reply to  Skābene

    kas nozīmē tikai to, ka kriptovalūtas vērtība ir stipri pārspīlēta.

    Janis Liepins
    23.10.2020 09:58
    Reply to  Skābene

    Kripto ļoti grūti savienot ar parasto valūtu dēļ paaugstinātām AML prasībām. Toties savā sulā kripto ir lielisks un ātrs. Attiecīgi vismaz šobrīd kripto darbināms ļoti selektīvi un apgrūtināti. Un PayPal risinājums tur neko nemaina – tas ir tikai PayPal dalība izolētajā kripto vidē

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    23.10.2020 00:30

    It’s happening

    Reklāma