Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin laidis klajā inovāciju daivinga nozarē

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar inovācijām daivinga piekritējiem: Descent Mk2 un Descent Mk2i daivinga datoriem, kā arī Descent T1 gaisa raidītāju. Tie ir nākamās paaudzes niršanas produkti, kuru funkcionāle ļauj fiksēt darbību gan zem ūdens, gan virspusē. Nodrošinot plašu profesionālo daivinga funkciju klāstu, ērtu un ūdens izturīgu dizainu, Descent Mk2 un Descent Mk2i nodrošina arī Garmin vispieprasītākās ikdienas viedpulksteņa funkcijas, padarot tos par vieniem no funkcionāli bagātākajiem pulksteņa stila daivinga datoriem pasaulē.

    “Pateicoties funkcijām, kas fiksē aktivitātes gan zem ūdens, gan virszemē, Descent Mk2i un Descent T1 raidītājs ir ļoti augsti aprīkota inovācija,” sacīja Dans Bārtels (Dan Bartel), Garmin globālās patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents. “Izmantojot mūsu zināšanas jūras hidrolokatoru aprīkošanā, varējām izstrādāt savu SubWave hidrolokatoru tehnoloģiju, kas nosaka jaunu darbības diapazona un uzticamības standartu nirēju kopienai.”

    Reklāma

    Descent Mk2i pulksteņa stila niršanas dators viegli savienojams ar Descent T1 gaisa raidītāju, izmantojot Garmin SubWave hidrolokatora datu tīklu, lai ūdenslīdējam nodrošinātu vēl precīzākus datus par tvertnes spiedienu, atlikušo skābekļa laiku, kā arī gāzes patēriņa ātrumu. Niršanas dators var vienlaikus kontrolēt tvertnes spiedienu no pieciem Descent T1 raidītājiem 10 metru attālumā, padarot to par ideālu risinājumu niršanas instruktoriem.

    Pulksteņiem ir zemūdens trīs asu kompass, kas parāda dziļumu, niršanas laiku, temperatūru, pacelšanās / nolaišanās ātrumu, gāzes sajaukumu, informāciju par dekompresiju vai drošības apstāšanos un daudz ko citu. Visi šie dati tiek pārraidīti uz 1,4 collu saules gaismā lasāmā krāsu displeja, kas ir par 36% lielāks nekā iepriekšējās paaudzes Descent Mk1 ierīcei. Niršanas tiek automātiski reģistrētas jaunajā bezmaksas Garmin Dive lietotnē, kas nodrošina detalizētu sesijas analīzi. Savienojot pulksteni ar saderīgu Garmin inReach satelīta komunikatoru, lietotāji var ātri nosūtīt un saņemt ziņojumus no pulksteņa Descent Mk2 vai Mk2i un, ja nepieciešams, aktivizēt interaktīvu SOS protokolu.

    Uz sauszemes Descent Mk2 un Mk2i darbojas kā augstākās klases multisporta GPS viedpulkstenis ar multi-GNSS atbalstu, piln-krāsu kartēšanu un visām Garmin iecienītākām viedpulksteņa funkcijām: paziņojumiem par zvaniem un ziņojumiem, Garmin Pay bezkontakta maksājumu veikšanas funkciju, mūzikas krātuvi ar saderīgu pakalpojumu atbalstu un pulsa oksimetru skābekļa koncentrācijas kontrolei asinīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma