Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izdevies patentēt Samsung Galaxy Fold klonu

    Jaunākie raksti

    Xiaomi izdevies nedaudz neticamā kārtā patentēt lokana viedtālruņa dizainu, kas jau iepriekš redzēts Samsung pirmās paaudzes lokanā ekrāna viedtālrunī Samsung Galaxy Fold. Šāds kopēšanas solis no Xiaomi nevienu vairs nepārsteidz, bet vienlaikus tas nozīmē Xiaomi vēlmi pievienoties lokano ekrānu viedtālruņu ražotājiem.

    Xiaomi šo patentu ieguvis Ķīnā, kur šāda veida papīrīši netiek turēti augstu godā. Ķīnā katrs kopē visu, ko vien nav slinkums nokopēt.

    Reklāma

    Xiaomi nebūtu arī dēvējams par uzticamu ražotāju, kad nonākam pie dažādu visai dullu konceptu nogādāšanas pie pircējiem. Xiaomi mums sasolīja Mi MIX Alpha modeli ar apliektu ekrānu ap visu ierīci, bet tā arī šie viedtālruņi nav nonākuši (vai vismaz nav nonākuši jēdzīgos apjomos) pie pircējiem. Mi MIX Alpha modelis šobrīd uzskatāms par atceltu.

    Būs visai interesanti noskatīties, kā Xiaomi tiks galā ar lokano ekrānu tehnoloģijām, kas īsti nav pa spēkam tādiem milžiem kā Samsung un Motorola.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.10.2020 16:05

    Spiež ārā Samsung no Ķīnas tirgus.

    Ēriks Ēriks
    22.10.2020 06:29

    Par Mi mix alpha… Aļikā nesen redzēju, kādi 9000€ cena, laikam, bija. Bet nu, ierīce no sērijas “re, kā mēs mākam uztaisīt”

    Reklāma