Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaidis Index S2 viedos svarus

    Jaunākie raksti

    Lai veselīga dzīvesveida piekritējiem un profesionāliem sportistiem būtu iespēja sekot līdzi veselībai un savam ķermeņa svaram, Garmin nācis klajā ar jaunumu tehnoloģiju nozarē – Index S2 viedajiem svariem. Tie nodrošina precīzu informāciju par tādiem biometriskajiem datiem kā ķermeņa tauku procents, muskuļu un kaulu masa, ĶMI, ķermenī esošā ūdens potenciālais daudzums un virkne citu funkciju.

    “Index S2 balstās uz pirmās paaudzes Garmin viedo svaru panākumiem ar izcilu precizitāti, uzlabotu dizainu un jaunām svara izsekošanas funkcijām, kas padara to vērtīgu ikdienas sastāvdaļu gan aktīvā dzīvesveida piekritējiem, gan profesionāliem sportistiem,” stāsta Dens Bartels (Dan Bartel), Garmin globālās pārdošanas viceprezidents.

    Reklāma

    Ikdienas lietotājam jaun-izveidotā svara tendences noteikšanas funkcija ļaus būt lietas kursā par ķermeņa svara izmaiņām, neļaujot “iziet” ārpus normas, pašam to nepamanot. Ekrānā redzamais logrīks uzskatāmi uzrāda grafiku par pēdējo 30 dienu svara rādījumiem un svārstībām, ļaujot viegli koncentrēties uz kopējām tendencēm un svara izmaiņām.

    Savukārt profesionālajiem sportistiem, kuriem īpaši svarīgi sekot līdzi ikdienas svara izmaiņām, noderēs Garmin Index S2 hidratācijas līmeņa noteikšanas funkcija, kas uzrāda starpību starp pašreizējo un iepriekšējo svēršanās reizi. Sportisti var izmantot šo informāciju, lai uzzinātu, piemēram to, cik daudz ķermenim nepieciešams uzņemt ūdeni pēc intensīvas treniņu dienas.

    Index S2 ietver arī laikapstākļu logrīku, kas lietotājiem palīdzēs plānot savu turpmāko dienu. Biežāk izmantotās funkcijas un logrīkus var personalizēt tos ieslēdzot vai izslēdzot, pielāgojot tos atkarībā no uzstādītajiem mērķiem. Viedie svari ir viegli savienojami ar Garmin Connect aplikāciju caur Wi-Fi tīklu, kas ļauj uz svariem iegūto informāciju apskatīt arī savā viedierīcē. Arī svaru displejs varēs sniegt šādu informāciju, ļaujot sekot līdzi saviem sportiskajiem mērķiem, patstāvīgi analizējot iegūto un apstrādāto metriku, tostarp ķermeņa svara izmaiņas. Index S2 var apstrādāt līdz 16 lietotājus, padarot to par lielisku sastāvdaļu ne tikai individuāli, bet arī ģimenes vai treniņu biedru starpā. Savukārt, akumulatora darbības laiks ir līdz 9 mēnešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma