Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI izziņo Ronin S 2 un Ronin SC 2 gimbal tipa stabilizatorus

    Jaunākie raksti

    DJI izziņojis divus jaunus gimbal tipa stabilizatorus Ronin S 2 un Ronin SC 2. Ronin S 2 ir lielāka izmēra stabilizators, kamēr Ronin SC 2 ir nedaudz kompaktāks.

    Abi gimbal tipa stabilizatori saņēmuši spēcīgākus motorus, iespēju stabilizatorus izmantot kopā ar smagāku fototehniku, paši DJI stabilizatori kļuvuši vieglāki, kā arī uzlabota pavadošā programmatūra.

    Reklāma

    Izmēros lielākais DJI Ronin S 2 stabilizators spēj nest 4.5 kilogramus smagu foto un video tehniku, teorētiski Ronin S 2 spēj kustināt un stabilizēt arī smagāku tehniku, bet tad Ronin S 2 varētu nebūt tik efektīvs. Ronin S 2 ir 1.4 collu skārienekrāns, kas izvietots virs vadības kursorsviras. Šis neliekais ekrāniņš ļaus izmantot Ronin S 2 bez pievienota viedtālruņa.

    Vienlaikus ar gimbal tipa stabilizatoriem tika izziņota arī jauna Titan Stabilization Algorithm tehnoloģija, kas spēj mācīties un paredzēt filmētāja kustības un stilu. Tiek solīts, ka ar laiku Titan Stabilization Algorithm verētu tik tālu apgūt filmētāja paņēmienus, ka tiks līdz minimumam samazināta nepieciešamība pēc manuālas kameras virziena vadības.

    Vēl viens jaunums ir SuperSmooth tehnoloģija, kas paredzēta, lai uzlabotu stabilizāciju kamerām ar objektīviem līdz 100 mm.

    Ronin SC 2 ir mazāka izmēra stabilizators, kas spēj noturēt kameras parīkojumu ar svaru līdz 3 kilogramiem.

    Ar vienu uzlādi Ronin S 2 un Ronin SC 2 darbosies līdz 12 stundām un 15 minūšu uzlāde nodrošinās 2 stundu darbību. Ronin S 2 un Ronin SC 2 cenas sāksies no attiecīgi 849 un 499 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gimbals
    16.10.2020 00:03

    Gimbal tipa stabilizators

    Reklāma