Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel 11. paaudzes Rocket Lake procesori gaidāmi nākamā gada martā

    Jaunākie raksti

    Intel tikko paziņojis, ka 11. paaudzes Rocket Lake procesori gaidāmi nākamā gada sākumā. Precīzi nekas netiek ziņots, bet tiek uzskatīts, ka “nākamā gada sākums” drīzāk būs marts.

    Lielākie Intel 11. paaudzes Rocket Lake procesoru jaunumi? Tie beidzot atbalstīs PCIe 4.0, ko mēs tā arī neredzējām 10. paaudzes procesoros. Oficiāli neko citu Intel nestāsta.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka Intel 11. paaudzes Rocket Lake procesori vēl arvien tiks veidoti 14 nm arhitektūrā ar 5 GHz boost speed, bet daļēji labā ziņa ir tā, ka šī tiešām būšot pēdējā reize, kad Intel izmanto 14 nm arhitektūru galddatoru procesoros.

    Intel 11. paaudzes Rocket Lake procesori izmantos LGA1200 procesora ligzdu, tiek arī plānotas W580, high-end spēlēm paredzētas Z590, H570 un uz budžeta klasi tēmētas B560 un H510 čipkopu pamatplates. Jaunās pamatplates būs pieejamas vienlaikus ar Rocket Lake procesoriem.

    Baumas arī norāda uz Iris Xe integrēto videokaršu atnākšanu kopā ar Intel 11. paaudzes Rocket Lake procesoriem, bet šīs spekulācijas varētu arī nepiepildīties.

    Tikmēr AMD šovakar prezentēs Zen 3 “Vermeer” Ryzen 5000 galddatoru procesorus, kas speciāli veidoti, domājot par spēļu entuziastiem. Tiešraide būs skatāma YouTube 19:00.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma