Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC paziņo par jaunu portatīvo 15,6” displeju ar 10 punktu pieskāriena atpazīšanu

    Jaunākie raksti

    Displeju tehnoloģiju speciālists AOC paziņo par jaunu portatīvo skārienekrāna monitoru savienojamību ar USB-C. 39,6 cm (15,6”) IPS displejam 16T2 ir Full HD izšķirtspēja, un to var savienot ar klēpjdatoru, galddatoru/serveri vai viedtālruni caur divām USB-C pieslēgvietām (izmantojot alternatīvo DisplayPort režīmu) vai Micro HDMI pieslēgvietu. Pateicoties iebūvētajam 8000 mAh akumulatoram, 16T2 var izmantot, atrodoties ceļā, bez strāvas kontaktligzdas, un tas pat var darboties kā strāvas banka un uzlādēt viedtālruni1. Mazāk nekā centimetru biezo, ar viedu, nolokāmu vāku portreta un ainavas orientācijai un VESA sienas stiprinājuma opciju šis monitors kļūst par lielisku rīku mobilā biznesa lietotājiem, kā arī mobilajiem spēlētājiem, studentiem, IT administratoriem, mazajiem uzņēmumiem, amatniekiem, meistariem un vēl citiem. 16T2 būs pieejams no 2020. gada oktobra par ieteicamo cenu 319 €.

    Paņemiet līdzi savu multimonitoru

    Lietotāji novērtē, kā vairāku monitoru iestatīšana palielina darbvirsmas produktivitāti un ērtību, un tagad ar 16T2 tas ir iespējams arī mobilajā vidē, pievienojot 10 punktu pieskāriena ievadi (Windows 10 sertificēts). Ar gludu alumīnija apdari AOC 16T2 izskatās gluži kā planšetdators. Bet atšķirībā no planšetdatora, kas novecos un pārvērtīsies elektronikas atkritumos, kad tā procesors un operētājsistēma kļūs veca, lēna un nesaderīga, 16T2 ir vienkārši mobilais displejs, kuru neierobežo ātri novecojošas tehnoloģijas. Tas padara 16T2 par nākotnes ieguldījumu turpmākajos gados.

    Reklāma

    “Pārnēsājamie monitori ir viens no visātrāk augošajiem tehnoloģiju tirgiem Eiropā, un mēs AOC saprotam, ka ir nepieciešami ērti produkti mājas, biroja, bet vēl svarīgāk – mobilajam darbam. 16T2 ir ideāls, elastīgs risinājums ikvienam, kurš novērtē lielāku ekrāna vietu darbam vai izklaidei, lai kur viņš atrastos,” teic Cēzars Akosta (Cesar Acosta), AOC International Europe mārketinga, skārienekrānu un piederumu produktu nodaļas vadītājs.

    Aprīkots vēl bagātīgāk

    Pateicoties dubultai USB-C ieejai un Micro-HDMI ieejai, šis portatīvais monitors savieno dažādus datorus, gan senākus, gan modernos. Kad savienojums veikts, ar Micro-HDMI savienojiet monitoru ar datoru, izmantojot USB-C uz USB-A/C, lai izbaudītu skārienu funkciju. Šis kabelis ir iekļauts komplektā. 16T2 komplektācijā ietilpst arī iebūvētas stereo skandas (2 x 1W).

    16T2 darbojas arī kā strāvas banka gan ieslēgtā, gan izslēgtā stāvoklī. Ja tas ir pievienots elektrotīklam, tad caur USB-C adapteri 16T2 var uzlādēties pats un uzlādēt pievienoto viedtālruni. 2 x USB-C pieslēgvietas abās pusēs ļauj uzlādēt kreisajā pieslēgvietā un pārsūtīt displeja signālu no labās vai otrādi. Tas nodrošina elastīgu uzstādīšanu, kas ir ātri samontējama.

    Bezgalīgas iespējas

    AOC 16T2 lietošanas ērtums, elastība un pārnesājamība ļauj to izmantot dažādos gadījumos:

    • Paplašina klēpjdatora displeju, iegūstot vairāk vietas ekrānā, strādājot ceļā
    • Kā piezīmju veidošanas rīks studentiem
    • Kā produktivitātes paaugstinātājs, strādājot mājās (īpaši mazākās telpās)
    • Kā servera displejs
    • Kā pašapkalpošanās kioska displejs publiskās telpās
    • Kā displejs amatniekiem vai inženieriem
    • Kā displejs mobilajām spēlēm vai izklaidei
    • Kā galvenais izklaides displejs, pieslēdzoties viedtālrunim

    AOC 16T2 būs pieejams 2020. gada oktobrī par ieteicamo cenu 319 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.10.2020 13:51

    10 punktu spiediena noteikšana… hmmm… Atgādina pastāstu no 90-jiem par čali, kurš ierodoties pie drauga, redz viņu ar visiem pirkstiem klaviatūrā. Kurš mēģina ar kāju aizsniegt datora korpusu un bļauj, lai tūlīt atvieno datoru no elektrības. Pēc tam izrādās ka draugs datorā dabūjis vīrusu, kas prasījis nospiest 10 dažādas pogas un tad paziņoja ka atlaišanas gadījumā pārrakstīs visu diska saturu. Izspiedējvīrusu autoriem būs veids kā pie visa labuma vēl patrollēt savus “klientus”.

    Reklāma