Web Analytics
More
    Reklāma

    Google padarīs Android 12 draudzīgāku citiem lietotņu veikaliem

    Jaunākie raksti

    Google apstiprinājusi, ka pēc gada jebkāda veida maksājumi par lietotnēm, pirkumi lietotnēs un abonēšanas maksas Android viedierīcēs ies caur Play Store norēķinu sistēmu, lietotņu izstrādātājiem nāksies tikai piekrist šim jaunumam un gala laikā tam pielāgoties. Protams, Google par saviem paņemtajiem 30% sola drošību un ērtības.

    Vienlaikus Google norāda, ka Android būs atvērtāka sistēma citiem lietotņu veikaliem, piemēram, Epic Games Store, F-Droid un Huawei. Vienlaikus viedtālrunī sadzīvos vairāki lietotņu veikali. Visticamāk, šis paziņojums ir par prieku Eiropas Komisijai, kas mēdz Google un Android pakratīt par konkurences ierobežojumiem. Bet vienlaikus ieguvēji ir vairāki. Arī Huawei.

    Reklāma

    Epic ar Fortnite, Spotify un pāris citi visai lieli tirgus spēlētāji ir gandrīz pierādījuši, ka var ar spēku cīnīties pret Apple un Google uzspiestajiem nosacījumiem. Iespējams, tas arī licis Google sarosīties.

    Bloga ierakstā Google uzsver, ka [pretēji Apple] uzņēmums visai bieži reklamē arī citu izstrādātās lietotnes un servisus. Redzēsim, kā tas viss izvērtīsies. Gan jau Google tikai vārdos būs labvēlīga pret citiem lietotņu veikaliem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    29.09.2020 09:39

    Vai tad līdz šim bija problēmas lietot citus lietotņu veikalus, pimēram, Galaxy store?

    Oskars
    29.09.2020 09:59
    Reply to  Skābene

    Labak ir nelietot, jo piemeram Galaxy Store gandriz vai katru reizi atverot ir pa reklamas izlecoshajam logam. Tas noteikti nav radijis labu iespaidu par Samsung. Google Play Store, gan Apple App Store tas nav.

    Skābene
    29.09.2020 11:16
    Reply to  Oskars

    Man nav to logu, varbūt daru kaut ko savādāk! Par Apple Store pilnīgi vienalga, manis pēc var vispār klapēt to bodi ciet!:D

    Reklāma