Web Analytics
More
    Reklāma

    “BMW” M divīzija izziņo pirmo elektroauto

    Jaunākie raksti

    “BMW” M divīzijas pārstāvji paziņojuši, ka šobrīd notiek darbs pie pirmā elektriskā “M” auto, kurš tiek veidots uz “i4” bāzes. M divīzijas vadītājs Markuss Flašs to pastāstījis sarunā ar Austrālijas medijiem, norādot, ka auto plānots prezentēt nākamgad.

    “Nākamgad prezentēsim pirmo elektrisko “M” sporta automašīnu, kas būs veidota uz “i4″ bāzes. To es varu apstiprināt. Mēs strādajam arī pie vairākiem hibrīdauto un vēl vairākām mašīnām, taču šobrīd ir pārāk ātri atklāt konkrētas detaļas,” teica Flašs.

    Diezgan droši varam teikt, ka šis auto būs sportiskāks un jaudīgāks nekā standarta “i4”, taču tas iespējams nebūs tik ātrs kā populārie “M3” un “M4” modeļi. Zināms, ka standarta “i4” spēs attīstīt 520 zirgspēku jaudu un līdz 100 km/h tas paātrināsies apmēram 4 sekundēs, kas jebkurā gadījumā nav lēni. “BMW” un M divīzijai gan vēl jāatrisina pāris jautājumi, piemēram, kā tikt galā ar papildus svaru, kas rodas auto aprīkojot ar baterijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    29.09.2020 12:15

     kā tikt galā ar papildus svaru, kas rodas auto aprīkojot ar baterijām.

    Lai iesaka pircējiem un viņu radiniekiem un draugiem draugiem ievērot veselīgu dzīvesveidu. Lai nav papildus pārvadājamā svara.

    Reklāma