Web Analytics
More
    Reklāma

    HP klēpjdatori taps no okeānos izzvejotas plastmasas

    Jaunākie raksti

    HP paziņojis, ka jaunākie Pavilion 13, 14 un 15 collu klēpjdatoru modeļi tiks ražoti no otrreizējās pārstrādes plastmasas, kas izvilkta no okeāniem. Pavilion klēpjdatori tiks aptīkoti ar 11. paaudzes Intel Core procesoriem un AMD Ryzen 4000 procesoriem.

    Tiek gan ziņots, ka no okeānos atrastās plastmasas tiks veidoti tikai skaļruņu ietvari, bet nekas vairāk.

    Reklāma

    Intel 11. paaudzes klēpjdatoru procesori nāk kopā ar Iris XE videokarti, kam vajadzētu piedāvāt būtisku videoapstrādes jaudas pieaugumu.

    Pavilion 15 modelim ekrāna laukuma attiecība pret kopējiem klēpjdatora izmēriem būs 86%, kas jau ir ļoti brašs rādītājs. Visiem Pavilion modeļiem tiks izmantota uzlabota šasija (3D seamless metal chassis), tādējādi samazinot salaiduma vietu skaitu un uzlabojot datoru izskatu. Uzlabotā dzesēšanas sistēa ir 27% efektīvāka, tajā pašā laikā nodrošinot 16% zemākus trokšņu līmeņus.

    Pavilion 14 un Pavilion 15 modeļi būs parīkojami arī ar NVIDIA GeForce MX450 videokarti. Ryzen 4000 procesori būs pieejami tikai Pavilion 15 sērijā. Kl’pejdatori saņems Wi-Fi 6, Optane atmiņu, USB Type-C ar video izeju un Power Deliver (PD).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma