Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy S20 FE modeli – ar fanu iecienītākajām funkcijām par pieejamu cenu

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S20 produktu ģimenei pievienojies jaunpienācējs – Galaxy S20 Fan Edition (FE). Jauno modeli raksturo Galaxy lietotāju iemīļotākās funkcijas, kā arī cena – šī premium jeb luksus klases telefona cena būs aptuveni 660 eiro.

    COVID-19 ietekmē tehnoloģijas ir mainījušas cilvēku ikdienu un ieņem arvien būtiskāku lomu mūsu dzīvē. Reaģējot uz patērētāju vajadzībām ir radīts jaunais GalaxyS20 FE modelis, kas augstākās klases telefona iespējas padara pieejamākas vēl plašākam cilvēku lokam. Nupat prezentētajā telefonā iekļauti tādi Galaxy S20 sērijai raksturīgie tehnoloģiskie risinājumi kā ekrāns ar īpaši vienmērīgu ritināšanas opciju, ar mākslīgo intelektu aprīkota kamera, jaudīgs procesors, īpaši ātra savienojamība, akumulators ar jaudu visai dienai, paplašināma datu krātuve. Tas viss apvienots pievilcīgā un kvalitatīvā dizainā.

    Reklāma

    “Mēs regulāri uzklausām mūsu fanus un uzticamākos Samsung lietotājus – šoreiz jautājām, kuras Galaxy S20 funkcijas ir viņu visbiežāk izmantotās un kuras viņi noteikti gribētu redzēt nākamajos telefona modeļos,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs. “Galaxy S20 FE versija ir Galaxy S20 sērijas papildinājums, kas jēgpilnas inovācijas turpmāk padarīs vēl pieejamākas plašākam klientu lokam, ļaujot paveikt vēl vairāk ar labāko no Galaxy.”

    Telefons, kas ļauj radoši izpausties

    Galaxy S20 FE ir profesionāla līmeņa galvenā kamera un 32MP priekšējā jeb selfiju kamera ar pikseļu apvienošanas (tetra-binning) tehnoloģiju, kas ļauj ar vienu darbību uzņemt publicēšanas vērtus attēlus. Savukārt izteiksmīgākas fotogrāfijas ar vairāku kadru apstrādi iespējams uzņemt ar lielajiem attēla sensoriem– pat sliktā apgaismojumā. Papildu tam, nakts režīms ar vairāku kadru vienlaicīgu apstrādi un mākslīgo intelektu stabilizē kustībā uzņemtos attēlus jau to uzņemšanas laikā.

    Jaunajam modelim ir arī jaudīgs 30X Space Zoom pietuvinājums. Turklāt, ņemot vērā, cik būtiski ir apstrādāt un dalīties ar iemūžināto materiālu, jaunais telefons ir veidots tā, lai to būtu iespējams izdarīt profesionāli, ātri un ērti.

    Lai pielāgotos īpašnieku personīgajam stilam, Galaxy S20 FE būs pieejams sešās krāsās – mākoņu sarkans, mākoņu oranžs, mākoņu lillā, mākoņu zils, mākoņu zaļš un mākoņu balts. Tālruņa korpuss veidots ar dūmakainu efektu, kas vizuāli samazina pirkstu nospiedumu un dažādu smērējumu atstātās pēdas.

    Dari, ko sirds vēlas

    Samsung Galaxy20 FE ir uzlabots procesors, kā arī 6.5 collu liels Infinity-O Super AMOLED ekrāns ar 120Hz atsvaidzes intensitāti. Tāpat ierīce nemanāmi savienojas ar Galaxy produktu ekosistēmas jaunpienācējiem – Galaxy Buds Live austiņām un Galaxy Fit2 viedpulksteni. Papildu tam, iegādājoties Galaxy FE, lietotāji saņems dāvanā pieeju YouTube Premium četriem mēnešiem, lai varētu vēl pilnīgāk izbaudīt ierīces priekšrocības.

    Jaunais modelis izceļas ar ietilpīgu akumulatoru – 4500 mAh, jaudīgu procesora veiktspēju un īpaši ātru uzlādi, lai ierīci varētu bez bažām lietot visas dienas garumā. Atbilstoši IP68 standartam, tas veidots tā, lai būtu ūdens un putekļu izturīgs.

    Sekojot tehnoloģiju tendencēm un radot inovācijas, arī Galaxy lietotāji iegūst atjauninājumus no trīs Android operētājsistēmas paaudzēm, kas garantē jaunākos drošības risinājumus un citas Samsung atjaunotās funkcijas.

    Pieejamība

    Samsung Galaxy S20 FE pārdošanā nonāks 2. oktobrī, bet līdz tam to ir iespējams rezervēt iepriekšpasūtīšanā pie Samsung partneriem, mobilo sakaru operatoriem, elektropreču veikalos un Samsung.lv tiešsaistes veikalā.

    Dezinfekcijas un uzlādes iekārta dāvanā

    Iepriekšpasūtīšanas laikā Galaxy S20 FE jaunie īpašnieki saņems komplektā ar īpašu tālruņa dezinfekcijas un bezvadu uzlādes iekārtu un Galaxy Fit2 viedpulksteni. Dezinfekcijas iekārtas efektivitāti ir apstiprinājusi Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes Latvijas Mikroorganismu kultūru kolekcija, kur veikta iekārtas testēšana, pierādot, ka dezinfekcijas iekārtā iet bojā lielākā daļa no mikroorganismiem (baktērijas un sēnes), kas atrodas uz telefonu virsmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fanboy 69
    23.09.2020 18:55

    Jupiiiii, pēc kāda pus gada būs ar ko manu mirstošo s9+ nomainīt

    zumzunhgs
    23.09.2020 19:43

    ir jēga no šī, ja s20 pieejams par saldāku ciparu un ir labāks?

    S20Fe
    02.10.2020 04:19
    Reply to  zumzunhgs

    Ir jēga man jau ir šis telefons un jāsaka
    – ir lielisks. Foto darbojas ļoti labi. Viss pārējais arī un fit2 pulkstenis arī pilda savu uzdevumu un dezinfekcijas kaste ar darbojas ļoti labi Lielisks pirkums par pieejamu cenu.

    Mahmuds
    23.09.2020 20:43

    Par procesoru gan varēja pieminēt, ka Eiropā atkal būs tikai 990 Exynos :( !

    rob
    23.09.2020 20:46
    Reply to  Mahmuds

    5g versija ar snapdragon. LTE versijai exynos, cena 599, plus dāvanā galaxy fit 2 Latvijā. To piedāvā pats samsung, attiecīgi pieejams arī tet, tele2, lmt

    Last edited 3 years ago by rob
    Andris
    24.09.2020 07:36

    Reklamas rakstu komentet daudz briva laika tautai

    0927
    02.10.2020 09:26

    profesionāla līmeņa galvenā kamera” – nebūtu slikti paskaidrot, ko īsti nozīmē prof. kamera telefonā. To izmanto prof. operatori, prof. kosmonauti, prof. blogeri….?
    Jeb tas ir neprofesionāls veids lai pateiktu “kamera ir diezgan laba”?

    Reklāma