Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose nāk klajā ar uzlabotām, tieši miegam domātām austiņām

    Jaunākie raksti

    Audio ierīču ražotājs “Bose” savam produktu klāstam nupat pievienojis bezvadu austiņas Bose Sleepbuds II, kas ir uzlabotais variants Sleepbuds I produktam. Kā jau noprotams – šīs austiņas koncentrējas uz augstas miega kvalitātes nodrošināšanu.

    Sleepbuds II izstrādē ievērots līdzīgs princips kā Sleepbuds I ražošanā – tās ir ērtas un īpaši pielāgotas gulēšanai. Tas, ar ko šīs austiņas atšķiras no citu ražotāju piedāvātā – lietotājam nav iespējas ar tām veikt zvanus. Tāpat austiņas neļauj pievienot savu mūziku – lietotājam jāizvēlas kāds no piedāvātājiem skaņdarbiem. Jāteic, ka esošais saturs ar katru modeli tiek papildināts, un Sleepbuds II labākam miegam piedāvā izvēlēties jau kādu no 35 relaksējošiem skaņdarbiem, tostarp arī dziesmas dabas noskaņās un cita veida nomierinošu un stresu mazinošu mūziku.

    Reklāma

    Avots: Bose

    Sleepbuds II, salīdzinot ar Sleepbuds I, kļuvušas vieglākas, ērtāk ieguļ ausīs, kā arī saņēmušas uzlabotas trokšņu slāpēšanas iespējas. Baterija nodrošina aptuveni 10 stundu ilgu skanējumu, kas ir pat vairāk nekā pietiekams laiks kvalitatīvam miegam. Savukārt uzlādes kārbiņa sniegs papildus 30 stundu ilgas klausīšanās iespējas, kas varētu būt noderīgi, piemēram, garos pārbraucienos.

    Avots: Bose

    Ražotāja mājaslapā Bose Sleepbuds II iespējams iepriekšpasūtīt no vakardienas, 22. septembra, un tās sāks piegādāt sākot ar oktobra sākumu. Labs miegs šajā gadījumā nebūs visai lēts prieks gan, austiņu cenai sasniedzot 250 dolārus jeb nedaudz vairāk kā 213 eiro. Uz Latviju gan pagaidām Sleepbuds II netiks piegādātas.

    ViaBose
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    23.09.2020 15:25

    Varēja jau piemetināt, ka iepriekšējie sleepbuds tika atsaukti un atgriezta nauda dēļ defektīvām baterijām

    Reklāma