Web Analytics
More
    Reklāma

    1Password piedāvā neierobežotu virtuālu maksājumu karšu skaitu

    Jaunākie raksti

    Populārais paroļu uzglabāšanas rīks 1Password tikko izziņojis jaunu iespēju, kas lietotājiem ļauj veidot veselu virtuālu norēķinu karšu armiju – katram abonētajam tīmekļa servisam vari izveidot individuālu virtuālo norēķinu karti.

    1Password virtuālās norēķinu kartes ļauj iestatīt individuālus norēķinu limitus, kas būtu visai svarīgi, kad piesaisti karti Android vai Apple lietotņu veikaliem. 1Password virtuālajām kartēm nav nekādu skaita limitu, kas ļauj perfekti pārvaldīt visus abonētos servisus.

    Reklāma

    Ja arī tavi maksājumu kartes dati tiek nozagti, varēsi virtuālo karti bez problēmām aizvietot ar jaunu pāris minūšu laikā.

    1Password virtuālās norēķinu kartes tiek izsniegtas sadarbībā ar Privacy.com. Šobrīd 1Password virtuālās norēķinu kartes pieejamas tikai ASV, bet tiek solīts, ka šis serviss tiks nodrošināt arī citviet pasaulē. Nav gan zināms tieši kad tas notiks.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    23.09.2020 11:09

    Revolut jau šobrīd piedāvā ko ļoti līdzīgu – virtuālās kartes, taisi kaut piecas.

    Jēkabs
    23.09.2020 11:44
    Reply to  Kārlis

    Otrā un katra nākamā virtuālā karte gan ir par maksu, ja izmanto revolut bezmaksas plānu

    Oskars
    23.09.2020 13:27
    Reply to  Jēkabs

    Izstastiet man butibu revolut sistemai. Kaa tas strada un ka ir ar parskaitijumu, cik ir konvertacija no GBP uz EUR? Buros cauri vinju lapa taa ari isti neatradu.

    Alert
    23.09.2020 14:06
    Reply to  Oskars
    Aplams
    24.09.2020 01:16

    privacy jau dara šīs lietas diezgan ilgi un viņiem jau sendienas pietiek ar ASV tirgu. bezjēdzīga ziņa, ja tas nav pieejams pie mums

    Reklāma