Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” ap 2025. gadu cer pārdot pusmiljonu “ID.4” elektrisko krosoveru ik gadu

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” grupas zīmoli pēdējo gadu laikā arvien aktīvāk prezentē jaunus elektroauto un tas ir tikai sākums. Pats “Volkswagen” zīmols jau tuvāko dažu gadu laikā cer pārdot apmēram pusotru miljonu elektrisko mašīnu ik gadu.

    Kompānija cer, ka katru gadu trešdaļu no šī apjoma jeb aptuveni pusmiljonu auto sastādīs “ID.4” elektriskais krosovers. Plānots, ka ap 2025. gadu “ID.4” tiks ražots Vācijā, Ķīnā un ASV, tādējādi atrodoties tuvāk vietām, kur tas tiks pārdots. “Volkswagen” vadītājs Ralfs Brandsteters saka, ka “ID.4” būs virzītājspēks “Volkswagen” zīmola elektrifikācijai. Pie klietiem jau ieradies “ID.3” hečbeks un tuvākajos gados “VW” piedāvās vēl vairākus elektroauto.

    Eiropā jaunais “Volkswagen” elektriskais krosovers pie klientiem nonāks jau nākamgad, savukārt auto ražošana ASV varētu sākties ap 2022. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.09.2020 14:54

    Tas viss ir skaisti. Jautājums vienīgi, kurš mūsu galā to varēs atļauties. Varētu kļūt aktuāli pēc gadiem 10, ja cenas otrreizējā tirgū būs pieejamas un būs pietiekami daudz publisko lādētāju.

    Mazpisāns
    22.09.2020 10:16
    Reply to  Krotow

    Pēc desmit varbūt ne, jo ražotājs sola ka sākotnējā vērtība nekritīsies, bet pēc piecpadsmit tādi būs pieejami vidējam latvietim.

    Reklāma