Web Analytics
More
    Reklāma

    “Anseris” rada portatīvu apģērbā ievietojamu ķermeņa sildītāju

    Jaunākie raksti

    Ziema nepavisam nav aiz kalniem, un sinoptiķi sola, ka šogad tā būšot aukstāka nekā pērn. Tieši tāpēc jau šobrīd ir īstais laiks nodrošināties pret klabošo zobu un zosādas efektu, iegādājoties neko citu kā portatīvo sildītāju. Kompānijas “Anseris” radītā “Torch 2.0” ir ierīce, kas darbojas ar akumulatora palīdzību un, ievietota virsjakas iekšpusē, sildīs aukstajās ziemas dienās.

    Torch 2.0 ir sildītājs, kas sastāv no trīs plāniem spilventiņiem, kuri ir savstarpēji savienoti. Divi no šiem spilventiņiem domāti likšanai priekšpusē, savukārt trešais liekams aizmugurē. Risinājums darbojas ar akumulatoru, ko var ievietot slēptā kabatiņā, kas piestiprināta pie viena no priekšējiem spilventiņiem. Ierīcei ir trīs dažādi siltuma režīmi – zems (38ºC), vidējs (49ºC) un augsts (57ºC), kas dod iespēju pēc vajadzības izvēlēties piemērotāko.  Pilnībā uzlādēts akumulators ļaus sildīties 4h zemajā siltuma režīmā un 2.5h augstajā siltuma režīmā.

    Reklāma

    Avots: Anseris

    Ierīce ir vienkārši lietojama, jo tai ir tikai viena poga, kas der gan ieslēgšanai un izslēgšanai, gan arī siltuma režīmu kontrolei. Arī pašus spilventiņus iespējams vienkārši piestiprināt pie apģērba, ko var izdarīt ar pastāvīgi līpošu lipekļu palīdzību, un tādējādi spilventiņi turēsies pie teju jebkura auduma. Torch 2.0 iespējams uzlādēt ar komplektā līdzi nākošo lādētāju.

    Avots: Anseris

    Attiecībā uz izmēru Torch 2.0 pieejams trīs unisex izmēros. Ierīce sver nedaudz vairāk kā 140 gramus, kas nozīmē, ka tā varētu būt pietiekami komfortabla nēsāšanai. Torch 2.0 pašreiz iespējams iegādāties ražotāja mājaslapā par nepilniem 80 ASV dolāriem jeb 67.61 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1137
    20.09.2020 11:36

    Ierīce tiem, kas aukstā ziemā vēlas iztikt ar plānu rudens jaciņu)

    Ja baterija izlādēsies, esot tālu no mājām, atcerieties ka ķermeņa saražoto siltumu var saglabāt, aptinot ķermeni ar izolējošo materiālu – piem. avīzi. Pēc līdzīga principa darbojas pirmās palīdzības komplektā atrodamā plēve, ar ko apsedz cietušo, lai attālinātu hipotermijas iestāšanos.

    1137
    20.09.2020 11:41

    Kā avārijas risinājums šis ir OK, bet interesanti, kā tiek ietekmēti iekšējie orgāni, kas ilgāku laiku tiek pastiprināti sildīti (atšķirībā no ķermeņa dabiskās apkures sistēmas, kurā vēdera dobums tiek sildīts vienmērīgāk).

    LAN
    20.09.2020 12:17
    Reklāma