Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro prezentē savu jaunāko Hero 9 Black kameru

    Jaunākie raksti

    Mazo un izturīgo kameru ražotājs GoPro prezentējis savu jaunāko kameru GoPro Hero 9 Black, kura saņēmusi krāsainu priekšējo displeju, lielāku bateriju, kā arī labāku kameras sensoru.

    Vismaz pagaidām GoPro ir prezentējis tikai vienu produktu, kas arī ir galvenā kamera bez citām lētākām vai īpašākām alternatīvām. Kā viens no lielākajiem jaunumiem ir tieši priekšā novietotais 1,4 collu krāsainais ekrāns, jo parasti GoPro saturu redzam tās aizmugurē. Tas gan rada bažas par baterijas darbību šajā mazajā gadžetā, bet GoPro arī ir kļuvis izmēros lielāks, lai ietilpinātu 1720 mAh bateriju, kas risinās šo problēmu, solot par 30% ilgāku darbību, salīdzinot ar Hero 8 Black.

    Reklāma

    Avots: GoPro

    Tāpat noticis lēciens tieši kameras izšķirtspējā, jo iepriekš tā varēja uzņemt 12 MP attēlus, bet tagad tie jau būs 20 MP (to nodrošinās 23,6 MP sensors), līdz ar to sagaidāmas vēl kvalitatīvākas bildes, kā arī 5K izšķirtspējas video uzņemšanas iespēja. Jauno kameru itin ērti varēs izmantot arī par tīmekļa kameru, kas šobrīd daudziem cilvēkiem ir aktuāla lieta. Papildus tam Hero 9 būs aprīkota ar HyperSmooth unn TimeWarp 3.0 iespējām gan stabilizējot video, gan veidojot skaistas video pārejas.

    Jaunās GoPro Hero 9 Black cena būs 479,99 EUR, un to jau ir iespējams iegādāties arī Latvijā.

    AvotsGoPro
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts Eldmanis
    18.09.2020 11:12

    Henrijs, vismaz pats līdz gopro lapai būtu aizgājis…

    EzissizE
    18.09.2020 12:07

    Nu vispār ir jau LV pieejams

    Dzintars
    18.09.2020 13:19

    Jāpievelk klāt, ka var arī iegādāties par 349-, tāpat kā iepriekšējās kameras, ja ir GoPro+ subskribācija paņemta uz gadu.

    Reklāma