Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook izlaiž “Facebook Business Suite” – lietotni mazajiem uzņēmumiem

    Jaunākie raksti

    Facebook jau atkal nācis klajā ar jaunumiem, kas šoreiz vairāk attiecas nevis uz parastajiem lietotājiem, bet gan uzņēmējiem. Kompānija laidusi klajā īpašu lietotni “Facebook Business Suite“, kas tieši mazo uzņēmumu īpašniekiem ļaus pārvaldīt lapas un profilus uzreiz trīs platformās vienlaicīgi – Facebook, Messenger un Instagram.

    Šādā veidā uzņēmēji varēs vienkopus ērtā veidā saņemt ziņas no klientiem un partneriem, kā arī brīdinājumus un cita veida paziņojumus. Nākotnē šim trijniekam plānots pievienot arī Whatsapp.

    Reklāma

    Facebook Business Suite lietotne ļaus mazajiem uzņēmējiem vienlaicīgi publicēt ierakstus Facebook un Instagram, kā arī sniegs ieskatu par to, kādus rezultātus sniedz reklāmas kampaņas šajos sociālajos tīklos. Svarīgi, ka līdzīgas iespējas jau šobrīd var izmantot Instagram biznesa kontu pārvaldītāji, kas publicēto saturu piesaistījuši Facebook.

    Būtiski, ka šis biznesa rīks nav domāts vienīgi mazajam biznesam. Kompānija plāno Facebook Business Suite vispirms padarīt pieejamu mazajiem uzņēmumiem un nākotnē tā iespējas sniegt arī lielajām kompānijām.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    phe
    18.09.2020 12:15

    Mūsdienās tik liela koncentrēšanās uz reklamēšanos, produkta/pakalpojuma/apkalpošanas kvalitāti nereti noliekot n-tajā plānā. IMHO.

    18.09.2020 14:22
    Reply to  phe

    Reklāma jau svarīgs faktors

    devnull
    29.09.2020 12:41
    Reply to  Pastebin.com

    21th trakums un scam paradīze :) ko dažreiz var novērot kickstarter un citās platformās, reklāma par produktu un marketinga materiāli ir – tikai problēma, ka produkta nav!

    Reklāma