Web Analytics
More
    Reklāma

    Kima Kardašjana Vesta un citas slavenības pievienojas Facebook un Instagram boikotam

    Jaunākie raksti

    Kima Kardašjana Vesta un desmitiem citu slavenību paziņojušas, ka trešdien, 16. septembrī, uz 24 stundām iesaldēs savus sociālo mediju kontus, šādi izrādot protestu pret naida, propagandas un dezinformācijas izplatīšanos Facebook un Instagram. Šāds solis ir daļa no kampaņas #StopHateforProfit, kuru organizē pilsonisko tiesību aktīvisti.

    Pati Kima savā paziņojumā presei norādījusi, ka sociālajos medijos izplatītai viltus informācijai ir nopietna ietekme un tā grauj demokrātiju. Viņa uzsvērusi, ka nespēj sēdēt, rokas klēpī salikusi, kamēr Facebook un Instagram platformas turpina ļaut izplatīties naidam, propagandai un dezinformācijai, kas rada šķelšanos Amerikā.

    Reklāma

    Bez Kimas Kardašjanas Vestas savus Facebook un Instagram kontus iesaldējušas arī tādas slavenības kā Leonardo Di Kaprio, Dženifere Lorensa, Keitija Perija, Eštons Kačers un citas.

    Jūnijā uzsāktās kampaņas #StopHateforProfit organizatori pārmet, ka Facebook un Instagram platformās netiek darīts pietiekami daudz, lai apturētu naida runu un dezinformāciju, kas saistīta, piemēram, ar etnisko un reliģisko piederību, nacionālo izcelsmi, seksuālo orientāciju utml. Tā rezultātā Facebook akciju vērtība krietni samazinājusies, savukārt Marka Zukerberga kopējā īpašuma vērtība sarukusi par 7.2 miljardiem ASV dolāru.

    AvotsBBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vUps
    17.09.2020 09:28

    Ko var muldēt, to naidu, propagandu jau starp tām reklāmām nemaz nevar pamanīt 😅

    Staburadze
    17.09.2020 10:15

    Kādas ŠAUSMAS !!!!
    Cukerbergem tādi zaudējumi, drīz varbūt vispār izputēs – nabadziņš … :D
    Un veselas 24 h neredzēt jaunu Kardašjanas pakaļas foto arī ir nopietns pārbaudījums – varbūt pat psiholoģiska trauma … :D

    Sesks
    17.09.2020 13:46

    Ar ko tie n.igas ir slaveni ?

    Jurčiks
    29.09.2020 14:53

    Iedomājies, veselas 24 stundas iztikt bez facebook. Šādi varoņi ir vajadzīgi, lai izmainītu pasauli!

    Reklāma