Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose pārvērš iemīļoto QC 35 II modeli par spēlēm paredzētām austiņām

    Jaunākie raksti

    Laikam jau neviens nespēj no malas noskatīties datorspēļu tirgus uzvaras gājienā. Datorspēles, spēļu datori un dažādi spēlēm paredzēti aksesuāri ir tie, kas šobrīd ienes milzu peļņu ražotājiem.

    Arī Bose sarosījušies, lai spēļu cienītājiem piedāvātu lieliski skanošas austiņas. QuietComfort 35 II austiņu modelis piedzīvojis pāris modifikācijas, kļūstot par QuietComfort 35 II Gaming Headset. Jaunās QC35 II Gaming Headset piedāvā jau zināmās Bose Acoustic Noise Cancelling un Volume-Optimized Active EQ tehnoloģijas kopā ar mikrofonu, kas neļaus sarunā iejaukties fona trokšņiem.

    Reklāma

    QC35 II Gaming Headset austiņas veidotas no viegliem materiāliem, lai tās būtu komfortabli nēsāt daudzas stundas no vietas. Bose apgalvo, ka QC35 II Gaming Headset darbosies 40 stundas vada režīmā vai līdz 20 stundām, kad izmantos bezvadu savienojumu. 15 minūšu uzlāde nodrošina spēles baudīšanu 5 stundu garumā.

    QC35 II Gaming Headset sadarbojas ar Alexa un Google Assistant, turklāt šīs spēlēm paredzētās austiņas ir pat nedaudz lētākas par parasto QC35 II modeli. ASV jau šobrīd QC35 II Gaming Headset pasūtāmas par 330 dolāriem, kas gan vēl arvien ir visai barga nauda spēlīšu aksesuāram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gvido
    17.09.2020 10:57

    Viņi varētu mikrofonu piedāvāt arī atsevišķi, jo ar iekļauto 2,5mm uz 3,5mm vadu, slēdzot pie datora, mikrofons nestrādā. Arī pēc apraksta un bildēm izskatās, ka starp parasto un Gaming versiju atšķirība ir aksesuāros.

    Reklāma