Web Analytics
More
    Reklāma

    Turpmāk par Bolt Food pasūtījumiem Rīgā varēs norēķināties arī skaidrā naudā

    Jaunākie raksti

    Sākot no septembra Bolt Food klientiem lietotnē pirms pasūtījuma veikšanas Rīgā turpmāk būs iespēja izvēlēties apmaksas veidu, tādējādi par pasūtījumiem varēs norēķināties arī skaidrā naudā. Pasūtījuma apmaksa skaidrā naudā notiks pasūtījuma piegādes brīdī, summu nododot kurjeram.

    “Jauns apmaksas veids ieviests, ņemot vērā lietotāju intereses un pieprasījumu pēc tā. Jau funkcijas ieviešanas sākumā novērojām, ka salīdzinoši liela jauno lietotāju daļa pamana un izmanto šo iespēju,” stāsta Bolt Food vadītājs Latvijā Klāvs Gipters. “Mēs arī aicinām ikvienu – gan pasūtītājus, gan kurjerus, izturēties atbildīgi, ievērot nepieciešamās drošības prasības un dezinficēt rokas pēc saskares ar naudu, lai ierobežotu vīrusu izplatību.”

    Reklāma

    Lai mainītu apmaksas veidu, lietotnē pirms pasūtījuma veikšanas ir jāizvēlas profila ikona, un sadaļā “Maksājumi” jānomaina veids uz “Skaidra nauda”. Pēc tam iespējams veikt pasūtījumu kā ierasts, norādot piegādes adresi, izvēloties restorānu vai pārtikas veikalu un atzīmējot vēlamās preces. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

    Bolt Food darbību Latvijā uzsāka šī gada sākumā un nu jau ir pieejams 5 pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Jūrmalā un Jelgavā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    16.09.2020 10:08

    Jauns apmaksas veids ieviests, ņemot vērā lietotāju lielo aplokšņalgu īpatsvaru.

    digitalk
    16.09.2020 14:11
    Reply to  KKTK

    ņemot vērā valdības gatavotos agresīvos nodokļu jaunievedumus, kā mazo algu saņēmējiem obligāto sociālo nodokli 170 eiro apmērā, aploksnes tikai strauji palielināsies.

    Agris
    16.09.2020 14:31
    Reply to  digitalk

    Prātīgāk varbūt tad sanāk mazo algu saņēmējiem maksāt nodokļus pilnībā? Arī darbinieki būs sociāli aizsargātāki, ja šis cirks turpināsies..

    digitalk
    16.09.2020 18:56
    Reply to  Agris

    tu laikam būsi no pietuvinātajiem silei vai laimīgajiem ar 2k neto algu un darbavietas izsniegtu veselības apdrošināšanu, ja atkārto politiķu pasaciņas par sociāli aizsargātajiem.

    Agris
    16.09.2020 23:43
    Reply to  digitalk

    Par laimi – galīgi nē (tas par sili, jo tikai bērnībā traumēts cilvēks tiecas pēc varas).. Apkalpojošā sfēra, kur valstij gadiem daudzi nemaksā nodokļus un tad skandina kastroļus par to, ka valsts neatbalsta, bet neaizsargātos darbiniekus vnk brutāli pasūta.. Kaut lielākie brēcēji miljonus gar kasi ir laiduši gadu desmitiem un atklāti stāsta, ka godīgi nevar izdzīvot. Lai iet par sētniekiem, ja nemāk vadīt biznesu..
    Es esmu no tiem, kurš uzskata, ka jāceļ minimālā uz vismaz 700€, kas izdzīvos, tas izdzīvos no uzņēmumiem, pārējie lai grimst, ja vēlas turpmāk darbiniekiem maksāt kapeikas, bet paši dzīvot kā nieres taukos..

    digitalk
    17.09.2020 00:17
    Reply to  Agris

    minimālā uz 700 ir jauki “uz papīra”, bet realitātē būs tāds bezdarbs, ka maz nesaliekas. tagadējos mazo algu saņēmējus maksimums ņems uz pusslodzi, bet vēl ticamāk uz gabaldarbiem. budžeta lāpīšanai izzīsto “sociālo” liks maksāt pašam darbiniekam, tāpat kā to darīs pašnodarbinātie, IU un patentmaksātāji. un tad mēnesī sagrabinātie 300-400 neto, ar kuriem vēl var savilkt galus, ja ir savs (neīrēts) jumts virs galvas, pārvērtīsies par sociāli aizsargātu izsmieklu.

    Agris
    17.09.2020 08:32
    Reply to  digitalk

    Lai ir tas bezdarbs, bet šī te melnā ekonomika nevar turpināties mūžīgi, kur pelna tikai ar leksusu braukājošais īpašnieks – pārējie sitas pa nātrēm.
    Pajautā kādam paziņam, kurš strādā pa 400€ uz papīra 30 kādus gadus, lai paskatās elatvija, cik viņam pensija būs, ja šodien ietu pensijā.
    Un tad tiem, kuri pus slodzē nodarbina, lai iet un pārbauda – te 5 darbinieki vida uz katru uzņēmumu, bet psc nespēj tikt ar tiem uzņēmumiem galā.
    Vid neredz, ka 90% piemaksā skaidrā – apkalpojošā sfērā, servisos, skaistumkopšanas jomā, ēdināšanas jomā, servisi, celtniecība un katra uzņēmuma vadītājs brauc ar jaunu auto – par kādiem bankrotiem ir runa? Parsedisies atpakaļ savā opel kadet un dzīvos tālāk..

    digitalk
    17.09.2020 16:40
    Reply to  Agris

    vispār jau pirmajā komentārā es rakstīju, ka cilvēki ar maziem ienākumiem sāks tos atkal slēpt, jo nespēs nomaksāt “sociālā terora” nodokli, kurš nebūt nav vērsts uz negodīgu uzņēmēju apkarošanu, bet domāts budžeta lāpīšanai.
    te arī parādās mūsu uztveres atšķirības — tu no zila gaisa izrāvi, ka tas apkaros tūkstošus šmugulētājbiznesmeņu. es tajā nodoklī redzu simts tūkstošus cilvēku, kas tiks nogrūsti tuvāk nabadzības robežai ar personīgo ieguvumu “0”.

    Reinis Rozitis
    17.09.2020 17:10
    Reply to  Agris

    > Es esmu no tiem, kurš uzskata, ka jāceļ minimālā uz vismaz 700€

    Primāri ir jāceļ neapliekamais minimums (jebšu beidzot ir pareizi jaievieš diferencētais).
    Minimālo patīk celt tikai visādiem varas un sistēmas pārstāvjiem (un privātais sektors lai sitas kā māk), jo viņu attalgojums ir atkal piesiets ar koeficientu, nevis tur kaut kādos ekonomiskos sasniegumos vai viņu individuālās darbības vai valsts pārvaldes efektivitātē.

    p.s. tas protams nenozīmē, ka bizness vienmēr ir godīgs pret darba ņēmēju vai klientu

    Andis
    16.09.2020 16:17

    Nabaga Kurjeri, tagad nauda būs vēl jāvadā apkārt… Un ja nu Klients nemaksā? Kaut kā izskatās, ka riskants gājiens.

    Reklāma