Web Analytics
More
    Reklāma

    Izveidots Winamp mūzikas atskaņotāja “ādiņu” virtuālais muzejs

    Jaunākie raksti

    Winamp bija viens no tiem mūzikas un video atskaņotājiem, ar kuriem sākās mana datoru lietošanas pieredze pēc 2000. gada, bet šobrīd jau tā ir pagātne, taču kāds entuziasts ir izveidojis speciālu mājaslapu ar visdažādākiem atskaņotāja dizainiem.

    Viena no Winamp iespējām bija veidot dažnedažādākos attēlojumus, izvēlotos sev tīkamākas lietas, spēles, mūziķus, mašīnas un cita veida tematikas, kurās to pielāgot. Un tā šie vairāku gadu gaitā veidotie izskati ir atrodami speciālā mājaslapā, caur kuru pat ir iespējams izmantot leģendāro atskaņotāju. Protams, klausoties sev tīkamo mūziku.

    Reklāma

    Mājaslapā ir pieejami vairāk nekā 65000 “ādiņas” (angliski skins), un šis jēdziens vairāk saistās arī ar draugiem.lv popularitātes laikiem. Tā kā izvēle būs katra gaumei un izpratnei par dizainu, jo kolekciju tiek aktīvi papildināta.

    Vēl 2018. gadā tika ziņots par to, ka Winamp varētu atgriezties kā moderns straumēšanas serviss, taču šobrīd, apmeklējot oficiālo mājaslapu, ir pieejama salīdzinoši nekonkrēta informācija par produktu, kas uzlabo mobilo telefonu audio kvalitāti.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    capsx
    11.09.2020 23:40
    digitalk
    12.09.2020 07:50
    Reply to  capsx
    Last edited 3 years ago by digitalk
    freelifelv
    12.09.2020 22:37

    Mūziku, kas saglabāta datorā no senākiem laikiem, klausos reti, jo ikdienā ir Youtube, Spotify, interneta radio utml.. Bet, kad klausos, tad joprojām Winamp un ar klasisko dizainu. Pieradums, nostaļģija, slinkums meklēt kaut ko citu, hvz… Man der.

    Reklāma