Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose QuietComfort Earbuds iespiež trokšņu slāpēšanu niecīgās austiņās

    Jaunākie raksti

    Bose QuietComfort sērijas austiņas noteikti ir populārākās vai vienas no populārākajām trokšņus slāpējošajām austiņām pasaulē. Bose QuietComfort sērija papildināta ar tā dēvētajām true wireless earbuds tipa Bose QuietComfort Earbuds austiņām.

    Iepriekš Bose QuietComfort sērijas austiņas bija pamatīga izmēra, kas ne vienmēr saskanēja ar potenciālo pircēju vēlmēm un vajadzībām. Jaunajās Bose QuietComfort Earbuds austiņās iestrādāta gandrīz tā pati trokšņu slāpēšana, kas ir lielajās Bose QuietComfort ausīs. Protams, jāņem vērā, ka lielajām over ear tipa austiņām ir jau tāpat pamatīga pasīvā trokšņu slāpēšana, kas mazāka izmēra austiņām nav iespējama tādos apmēros.

    Reklāma

    Bose QuietComfort Earbuds piedāvā 11 dažādus trokšņu slāpēšanas līmeņus, lai katrs var izvēlēties sev piemērotāko. Ar vienu uzlādi Bose QuietComfort Earbuds darbosies līdz 6 stundām, nelielajā uzlādes kastītē vēl ir iekšā enerģija 12 stundām.

    Bose QuietComfort Earbuds maksās 280 eiro, tās būs pieejamas jau no 29. septembra. Pircējs varēs izvēlēties starp Triple Black, Baltic Blue un Glacier White krāsām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma