Web Analytics
More
    Reklāma

    Yubico izziņo jaunu drošības atslēgu YubiKey 5C NFC

    Jaunākie raksti

    Yubico izziņojis jaunu USB tipa drošības atslēgu YubiKey 5C NFC, kas pasargās lietotājus no dažādiem kiberuzbrukumiem un datu nozagšanas. Urķi var nozagt lietotājvārdu un paroli, bet tie netiek pie fiziskas USB atslēgas, kas darbojas kā 2FA otrais drošības līmenis.

    Reklāma

    YubiKey 2FA atslēgu izmantošana ir ļoti vienkārša – to atliek vien pievienot viedtālrunim vai datoram, aizstājot citus 2FA pieteikšanās veidus, piemēram, koda ievadīšanu no Google Authenticator vai citas kodu ģenerēšanas lietotnes. YubiKey prot sadarboties ar Google, Microsoft, Facebook, Twitter, Dropbox lietotnēm, 1Password un LastPass paroļu uzglabāšanas servisiem, Brave un citiem tīmekļa pārlūkiem. Tāpat atslēga sadarbojas ar Mac, iPhone, Linux, Windows un Android ierīcēm.

    YubiKey 5C NFC izmanto USB Type-C savienojumu un arī NFC bezvadu savienojumu, kas izmantojams kopā ar viedierīcēm. YubiKey 5C NFC maksā 55 dolārus.

    Ja esi apjucis, vari YubiKey produktu salīdzinājumu atrast zemāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    10.09.2020 10:16

    Žēl, ka vēl jo projām ir pilns ar visādiem eliebukiem un makbukiem, kam ir tikai 1-2 usb-c porti, pieslēdz ekrānu, barošanu viss aizņemts. Tā atslēga arī nezkāpēc tāda plata – nobloķē otru usb-c – teiksim makbukam.

    Krotow
    10.09.2020 18:02
    Reply to  KKTK

    Un kam domāti USB-C habi?

    MANA
    10.09.2020 10:36

    Kur tad PROMO kods par šādu reklāmas rakstu?

    Kursors.lv
    10.09.2020 10:57
    Reply to  MANA

    Promo kodus meklē pie Yubico.

    Reklāma