Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon aizliedz augu tirdzniecību ASV, jo pēdējā laikā saņemti daudzi dīvaini sūtījumi

    Jaunākie raksti

    Interneta gigants Amazon aizliedzis savā ASV tirdzniedzības platformā pārdot augus un sēklas, jo pēdējo mēnešu laikā ticis pārdots liels daudzums šādu produktu, kas uzņēmumam licies ļoti aizdomīgi.

    Tirdzniecība ir aizliegta gan no ASV iekšienes nākošajiem, gan importētajiem sūtījumiem. Šāds aizliegums šobrīd tiek pamatots ar to, lai aizsargātu savus klientus, kā arī nodrošinātu atbilstošu apkalpošanas servisu. Ja noteikumi tiks pārkāpti, tad pārdevēju konti pat varētu tikt izņemti no Amazon platformas, kas, protams, ir liels trieciens mūsdienu interneta tirdzniecības tirgū.

    Reklāma

    Pēdējo mēnešu laikā, kad vēl jo vairāk aktivizējās lietu pirkšana internetā, pateicoties Covid-19 izplatībai, ļoti daudz amerikāņu ir saņēmuši noslēpumainus sūtījumus, kuru saturs it kā satur sēklas no Ķīnas. Tas, protams, licies aizdomīgi, taču jāpiezīmē, ka tādā veidā bieži vien tiek apzīmētas ļoti dažādas un lētas preces no šīs pasaules daļas, lai tādējādi muita neradītu liekus jautājumus un būtu iespējams norādīt oficiālo vērtību krietni zemāku.

    Tomēr situācija ir eskalējusies nedaudz nopietnāk. Tiesa, ļoti maz sūtījumu patiešām bija bīstami ASV agrikultūrai, un liela daļa no tiem tiešām izrādījušās citas preces, kā arī nav ziņu, ka šīs sēklas būtu ļoti kaitējušas klientiem. Pagaidām arī nav zināms, kad šie ierobežojumi tiks atcelti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    07.09.2020 15:47

    Lai cik tas dīvaini nebūtu, tiešām atrodas sēklu pircēji no Ķīnas AliExpress u.tml. veikaliem. Vēlāk forumos raud, ka varavīksnes krāsu puķītes dzīvē ir bāli rozā bez LGBT pazīmēm. Taču nebūtu brīnums, ja lielais sēklu bizness patiesībā ir piesegs citu “zālīšu” ievešanai.

    r/funny
    08.09.2020 07:27

    Everybody gangsta until amazon ships weed

    Reklāma