Web Analytics
More
    Reklāma

    Vivo parāda telefonu, kas varēs mainīt aizmugurējā vāciņa krāsu

    Jaunākie raksti

    Telefonu ražotājs Vivo publicējis video, kurā atrāda, kā telefona aizmugurē ar pogas spiedienu tiek nomainīta krāsa.

    Vieni no pirmajiem, kas prezentēja līdzīgu konceptu ar aizmugurējās kameras aptumšošanu bija uzņēmums OnePlus ar savu Concept One telefona modeli, kas tika prezentēts CES 2020 izstādē. Taču Vivo sper soli tālāk, un piedāvās reālu krāsas nomaiņu telefona aizmugurējam vāciņam, to panākot ar elektrohromētu stiklu. Mainot strāvas stiprumu, mainīsies šī krāsa. Pagaidām gan izskatās, ka krāsu izvēle varētu būt vien starp pāris toņiem.

    Reklāma

    Pagaidām šis ir koncepts no Vivo, kā arī video ir aizklāta kamera, līdz ar to nav tik viegli pateikt, vai tas jau ir kāds izmainīts esošais mobilais telefons, vai arī to varētu sagaidīt no pilnībā jauna modeļa. Kā arī nav publiskota precīza tehniskā informācija par šo tehnoloģiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    06.09.2020 18:52

    Es būtu vairāk sajūsmināts par iespēju nomainīt pašu vāciņu (bateriju), heh.

    fufcix
    07.09.2020 08:05

    kad nevar uzlabot dzelžus
    uzlabo vāciņu
    lietojot telefonu vāciņš nav redzams

    Last edited 3 years ago by fufcix
    rudzu rikas
    07.09.2020 21:10

    Diemžēl mūsdienās daudzu lietu praktiskumu ir nomainījs kaut kāda tiekšanās pēc “bling bling”. Piemēram, 98% gadījumos kreklos nav normālu aiztaisāmu kabatu, kuros var ievietot mūsdienu izmēra viedierīces. Pie kā tas noved… nu, piemēram, man telefons bija ielikts krekla kabatā, es par to aizmirsu, vajadzēja kaut ko pacelt no grīdas un viss…tagad uz ekrāna ir nesmuka skramba. Toties, tu vari dabūt visvisāda interesanta izskata kreklus, bet kabatu nav.

    Reklāma